zabaz18 Üye mrt0646' Alıntı: arkadaşlar hafıza kartını kullanmak istiyorm ama telefon kendi hafızasını kllanıyor .telefon ikidebir hafıza dolu diyor ama 5 gb boş lütfen yardım. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim telefonun mesajlar menüsüne girip seçenekleri tıklıyosun ayarlar diyosun ondan sora seçenekler çıkıyo diğer diye bi yazı var ona giriyosun orda kullanılan hafıza durumunu memory card yapıosun okadar..
mrt0646' Alıntı: arkadaşlar hafıza kartını kullanmak istiyorm ama telefon kendi hafızasını kllanıyor .telefon ikidebir hafıza dolu diyor ama 5 gb boş lütfen yardım. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim telefonun mesajlar menüsüne girip seçenekleri tıklıyosun ayarlar diyosun ondan sora seçenekler çıkıyo diğer diye bi yazı var ona giriyosun orda kullanılan hafıza durumunu memory card yapıosun okadar..
mangdaşire Üye cabbar007' Alıntı: telefonu pc ye depolama yöntemi ile bağla sonra bilgisayarıma gir g sağ tıkla biçimlendir hızlı biçimlendir de olur Genişletmek için tıkla ... sagol oldu... --------------- Ekleme --------------- ya biçimlendirdimde kopyaladıgım veriler 2 saate taşınıo bunun bi kolay yolu yok mu? --------------- Ekleme --------------- dostum ne güzel!!! hafıza kartına format atınca hem 100-200 mb civarında hafıza açıldı hem uygulamalarım hala yüklü.
cabbar007' Alıntı: telefonu pc ye depolama yöntemi ile bağla sonra bilgisayarıma gir g sağ tıkla biçimlendir hızlı biçimlendir de olur Genişletmek için tıkla ... sagol oldu... --------------- Ekleme --------------- ya biçimlendirdimde kopyaladıgım veriler 2 saate taşınıo bunun bi kolay yolu yok mu? --------------- Ekleme --------------- dostum ne güzel!!! hafıza kartına format atınca hem 100-200 mb civarında hafıza açıldı hem uygulamalarım hala yüklü.
Gözde123 Üye yaa bn dosya yöneticisinden hafıza kartına girdiğimde Seçenekler diye bir şey göremiyorummm ....
By_GaBLiN Üye Gözde123' Alıntı: yaa bn dosya yöneticisinden hafıza kartına girdiğimde Seçenekler diye bir şey göremiyorummm .... Genişletmek için tıkla ... Dosya Yöneticisine Gir Sonra Hafıza Kartına Basılı Tut Seçenekler Gelir
Gözde123' Alıntı: yaa bn dosya yöneticisinden hafıza kartına girdiğimde Seçenekler diye bir şey göremiyorummm .... Genişletmek için tıkla ... Dosya Yöneticisine Gir Sonra Hafıza Kartına Basılı Tut Seçenekler Gelir
Pikkaccu Üye ayvalıkonur' Alıntı: tsk.. Genişletmek için tıkla ... abi ben telefona format attım fakat hafıza kartına şifre koymuştum onu hatırlamıyom bunun bir yolu yok mu
ayvalıkonur' Alıntı: tsk.. Genişletmek için tıkla ... abi ben telefona format attım fakat hafıza kartına şifre koymuştum onu hatırlamıyom bunun bir yolu yok mu