5800 da gelen mesajları gelen kutusunda göremiyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wild Dragon

Üye
    Konu Sahibi
5800 da gelen mesajları gelen kutusunda göremiyorum !
Arkadaşlar Karşı taraf bana msj atıyor biyanda aç demeden ekranda beliriyor kapatıyorum sonra Gelen kutusuna bakıyorum "mesaj yok" diyor.Lütfen yardımcı olun :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

SilentOne

SilentOne

Üye
hafıza kartına format at(once hafıza kartını yedekle) telehard format at(once telefonu yedekle) odamı olmadı flashla odamı olmadı servise gonder

satelizmir

satelizmir

Üye
mesaj ayarlarından ''okunan mesajları sil'' ayarını değiştir

Symbianist

Symbianist

Üye
mesaj ayarlarından ''okunan mesajları sil'' ayarını değiştir

hacı cevap verdiğin konu 2 yıllık. madem sen yazmışsın ben de diyeyim sebebini. mesaj ayarından falan değil. karşıdaki flash sms attığından oluyor. onun programı var. sms gelince ekranda otomatik açılır ve gelen kutusuna da sen özellikle kaydetmezsen atmaz.

bthn_997

bthn_997

Üye

hacı cevap verdiğin konu 2 yıllık. madem sen yazmışsın ben de diyeyim sebebini. mesaj ayarından falan değil. karşıdaki flash sms attığından oluyor. onun programı var. sms gelince ekranda otomatik açılır ve gelen kutusuna da sen özellikle kaydetmezsen atmaz.

nasil bir programmış o ? :)

Symbianist

Symbianist

Üye
nasil bir programmış o ? :)
ilginç bir programdır ve sms paketin varsa eğlenceli oluyor. v3 bölümünde var o programdan. Aynı sms gibi gidiyor karşıya. Ama ekranda görünüyor ve okuyup çıkınca siliniyor

bthn_997

bthn_997

Üye
ilginç bir programdır ve sms paketin varsa eğlenceli oluyor. v3 bölümünde var o programdan. Aynı sms gibi gidiyor karşıya. Ama ekranda görünüyor ve okuyup çıkınca siliniyor

süpermiş ya sağol, bulucam onu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt