Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 da gelen mesajları gelen kutusunda göremiyorum !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wild Dragon
Üye
Konu Sahibi
5800 da gelen mesajları gelen kutusunda göremiyorum !
Arkadaşlar Karşı taraf bana msj atıyor biyanda aç demeden ekranda beliriyor kapatıyorum sonra Gelen kutusuna bakıyorum "mesaj yok" diyor.Lütfen yardımcı olun
SilentOne
Üye
hafıza kartına format at(once hafıza kartını yedekle) telehard format at(once telefonu yedekle) odamı olmadı flashla odamı olmadı servise gonder
hacı cevap verdiğin konu 2 yıllık. madem sen yazmışsın ben de diyeyim sebebini. mesaj ayarından falan değil. karşıdaki flash sms attığından oluyor. onun programı var. sms gelince ekranda otomatik açılır ve gelen kutusuna da sen özellikle kaydetmezsen atmaz.
hacı cevap verdiğin konu 2 yıllık. madem sen yazmışsın ben de diyeyim sebebini. mesaj ayarından falan değil. karşıdaki flash sms attığından oluyor. onun programı var. sms gelince ekranda otomatik açılır ve gelen kutusuna da sen özellikle kaydetmezsen atmaz.
ilginç bir programdır ve sms paketin varsa eğlenceli oluyor. v3 bölümünde var o programdan. Aynı sms gibi gidiyor karşıya. Ama ekranda görünüyor ve okuyup çıkınca siliniyor
ilginç bir programdır ve sms paketin varsa eğlenceli oluyor. v3 bölümünde var o programdan. Aynı sms gibi gidiyor karşıya. Ama ekranda görünüyor ve okuyup çıkınca siliniyor