5800 çok ama çok ağır.hatta menü geçişleri ölü.ne yapabilirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
5800 çok ama çok ağır.hatta menü geçişleri ölü.ne yapabilirim.
5800 telime ne gördüysem indirdim program olrak.tabi bu progrmalrın ne anlama geldiğini bilmeden.şimdi maşşalh bir çok program var bnular ingilizce ve ne işe yradıklarıda belirtilmediği için bende kullanmayı bilmediğim için angarya oldu.şimdi telefonum acayip ağır.menü geçişlerinde donuyor mecburen bataryayı çıkarıp düzeltiyorum yine aynı.tavsiyelriniz.
1-program kaldırma programı lazım
2-menü geçişleri ve telefon hıozlandırma programı lazım.

Soraux

Soraux

Üye
Format atmalısın.

bamyaatakan

Üye
hard format at

BulBniGoogle

BulBniGoogle

Üye
programları kaldır olmassa hard format at (yeşil tuş+kırmızı tuş +kamera tuşu+ açma tuşlarına el şıkışma gelene kdr basılı tut ülkeni fln sorsrsa hard format atılmış demektir.):oke:

dorry43

Üye
format atma uygulama yöneticisinden programları tek tek kaldır AYARLAR-UYGULAMA YÖNETİCİSİ-YÜKLÜ UYGULAMALAR

pasha14

pasha14

Üye
Telefonuna hard format at. Birde hafıza kartını biçimlendir. Bende böyle birşeyle karşı karşıyaydım gereksiz bir sürü uygulama vardı şimdi kurtuldum ve telefonum çok iyi çalışıyor. :)

SilentOne

SilentOne

Üye
programlar hafıza kartındaysa hafıza kartıan format at teldeyse hard format at

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
programlar için hafıza kartını biçimlendir önce kodu varsa kaldır ve gerekli şeyleri yedekle ardından bide hard format at yine bilgilerini yedekle önce ( bu telefon hafızası ) daha sonra ramblow adlı programı indir telefonun ramını boşaltıp hızlandırıyor çok işe yarar ve gerekli bi program bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt