5800 Cities Klasörü Boyutu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozanazy

ozanazy

Üye
    Konu Sahibi
5800 Cities Klasörü Boyutu
Arkadaşlar önceki konulardan birinde bir üyenin yazısında Ovi Maps'in hafıza kartında oluşturduğu Cities klasörünün boyutunun 20 MB civarında olduğu yazıyordu. Bende merak edip boyutuna bakmak istedim boyut 478 MB çok şaşırdım acaba bu normal olan mı yoksa bende mi bir gariplik var. Bir iki kere wlan bağlantı ile ovi maps güncellemesi yaptım gereksiz dosyalar mı kaldı acaba içerisinde. Tel hackli olmadığı için içinde neler var neler yok bilemiyorum. Sizden ricam sizin telefonlarınızdaki Cities klasörü boyutlarınızı yapabilir misiniz? Bendeki sorun ise çözümünü bilen biri yardım edebilir mi?

Tişkürler

unalresul

unalresul

Üye
abi bnde 2.8 MB yazıo :S

entrapmen

Üye
Bendeki de 480 mb :) Haritada cok gezmekten kaynaklaniyor olabilir. Sonucta cache klasoru olusuyor. Sayet yer sikintiniz varsa cache klasorunu silerseniz normale donecektir.

21sacraments

21sacraments

Üye
turkiye dışındaki ülkelerde war demekki çünki türkiye haritasının boyutu o kadar değil. bence cities klasorunu tamamen boşaltın sonra nokia map loaderle istediginiz ülkenin haritasını yükleyin ;)

ozanazy

ozanazy

Üye
    Konu Sahibi
abi bnde 2.8 MB yazıo :S
Bundan bahsediyorum işte bu adam acaba Navigasyon kullanmadığı için mi bu kadar az :S
Bendeki de 480 mb :) Haritada cok gezmekten kaynaklaniyor olabilir. Sonucta cache klasoru olusuyor. Sayet yer sikintiniz varsa cache klasorunu silerseniz normale donecektir.

Silmenin zararı var mı acaba? diskcache klasörü asıl dolu olan bilemedim. Hafızayla alakalı bir sorun yok ama ben sadece dengesiz boyuttan dolayı rahatsız oldum.

turkiye dışındaki ülkelerde war demekki çünki türkiye haritasının boyutu o kadar değil. bence cities klasorunu tamamen boşaltın sonra nokia map loaderle istediginiz ülkenin haritasını yükleyin ;)

Map loader dışında wlandan falan türkiye haritası indirme şansımız var mı?

JayJayyy

Üye
bende 650mb kalsin bosver napcan 8gb i 5gb i bosta zaten

21sacraments

21sacraments

Üye
bak şimdi wlanla bağlandın ve oylesine geziyosun haritada ama her gezdigin yer citiesin içine kaydoluo yane her baktığın yer ;) wlanla bağlandığında tüm türkiyeyi yer yer bakıp kaydetmekmi kolay yoksa map loaderle hazır tüm türkiye haritasını yüklemekmi?o yüzden ben map loaderle yapmanı öneririm telefonunu kablo ile bağla map loaderi aç ve istediğin ülkeyi yükle.ama sen yükledikten sonra wlan ile bağlanıp dünyadaki başka yerlere bakarsan tekrardan yavaş yavaş cities klasörü gene büyür ona göre ;)

unalresul

unalresul

Üye
ewt ben pek kullanmıyorum

hayricik

Üye
Szinki azmış bendeki 2gb :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt