5800 CFW'den anlayan Birisi Acil Yardım İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferhat_789

Üye
    Konu Sahibi
5800 CFW'den anlayan Birisi Acil Yardım İçeri
Arkadaşlar bende 5800 var.Gecen sunrise v2.5 cfw sini telefona kurdum.Telefon modeli olarak C6-00 gösteriyor.Telefon modelini tekrar 5800 XpressMusic nasıl yapabilirim.

Yapmamın sebebi:Ben vodafonedeki mobiltv ye abone olcam şuan cihan desteklenmiyor diyor ama destekleyenler arasında 5800 war c6-00 yok :@ ne yapacam bilmiyorum acil yardım arkadaşlar

HJO

Üye
arkadaşım onu yapamazsın çünkü adı üstünde c6 fw orjinal fw olsa böyle bir sorun olmaz :evet:

ModderFurkan

Üye
Kesinlikle bunun ilk yorumla alakası yokk..!! bilip bilmeden konuşmayalım lütfen

101F8731.txt bunu orijinal firmware'de aratıp kopyalayın..kopyaladığımız dosyayı c6 fwsine atıp flashlayın..Artık 5800 olarak gözükür..
:oke:

ferhat_789

Üye
    Konu Sahibi
İnternette'de 5800 Gözükmesini istiyorum O Yetermiki ?

_reflex_

_reflex_

Üye
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye

evet kardeşim yeter çünkü ben yaptım face de falan xpressmusic görünüyo amma pc suite de gene c6 gözüküyo ben pc suite de de xpress music görünsün istiyom peki bunu bilen var mı?_

ahmet meço

ahmet meço

Üye
mobil tv yi yine izlersin telefonunda wep aç vodafonu seç mobiltv yi seç realplayer devodafon live yi ayarla istediğin kanalı izle ben kullanıyorum

ModderFurkan

Üye
evet kardeşim yeter çünkü ben yaptım face de falan xpressmusic görünüyo amma pc suite de gene c6 gözüküyo ben pc suite de de xpress music görünsün istiyom peki bunu bilen var mı?_

Ben 5800'ın orijinal iconunu core dosyasından bulup çıkarmıştım..c6 rofs2sine atınca oturuyodu.ama artık ugrasmıyorum..zaten kimse ugrasmıyo..Private klasörünü bi karıştırın derim orijinal fw de core editör de çıktı nasıl olsa..

----------Eklendi @ 10:00:15 ---------- Yazıldı @ 09:59:01 ----------

Yeter kardeşim bu verdiğim dosya adı kullanıcı kimliği zaten.

_reflex_

_reflex_

Üye

elinde fw modları vardır mutlaka. kullanıcı arayüzü ( user agents) tan istediğini seç. ama bildiğim su ki cfw hazırlayan arkadaslar (!) c6 üzerinden hazırlıyolarsa onu değiştiremezsin. zaten sinir oldugum 2.nci olay buydu. elimde 5800 , pc suitte c6 , internette n97. telefon isyana kalktı, neyim ben lan diye :)))

• Beğen
Tepkiler: GLADYATÖR1581
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye

elinde fw modları vardır mutlaka. kullanıcı arayüzü ( user agents) tan istediğini seç. ama bildiğim su ki cfw hazırlayan arkadaslar (!) c6 üzerinden hazırlıyolarsa onu değiştiremezsin. zaten sinir oldugum 2.nci olay buydu. elimde 5800 , pc suitte c6 , internette n97. telefon isyana kalktı, neyim ben lan diye :)))

anladım akrdeşimelrim yani bizim 5800 ın iki kimliği oldu :D

openstar

openstar

Üye
Bu konuyu daha önce ben cevapladım..
Çözüm burda..

Febris

Febris

Üye

Modding tools diye bi program var onu bul rofsu goster ordaan ayarla ;)

ModderFurkan

Üye

Yahu artık susamayacağım..

Arkadaşım senin bu dediğin fota bölümü (yani *#0000#) bu bölüm düzenlenir.senin bu dedğinin hiç alakası yok..

Bilen de bilmeyen de cevap yazıyo..Lütfen yanlış bilgiler vermeyin :off:

----------Eklendi @ 22:35:30 ---------- Yazıldı @ 22:35:15 ----------

Yahu artık susamayacağım..

Arkadaşım senin bu dediğin fota bölümü (yani *#0000#) bu bölüm düzenlenir.senin bu dedğinin hiç alakası yok..

Bilen de bilmeyen de cevap yazıyo..Lütfen yanlış bilgiler vermeyin :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt