5800 CFW'de Gömülü Uygulamaları Kaldırma !YARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
5800 CFW'de Gömülü Uygulamaları Kaldırma !YARDIM!
Böyle bir şey mümkün mü? Örneğin DZ Music hiç bir işime yaramıyor. CFW'ye gömülü olduğu için uygulama yöneticisinde de yok. Bunu ve bunun gibi uygulamaları silmek mümkün mü?? :naughty:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
mümkün.ilk önce çıkaracagın programın setupunu(.sis)sis contents ile parçala,sonra nfe ile rofs2 yi aç,şimdi o setupunu parçaladıgımız programın dosyalarını rofs2 de bulup tek tek sil,paketleyip flashla.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sabit bazı bileşenleri de Nokia Firmware Cleaner ile tek tık ile kaldırabilirsin. Özel program kaldırmak için mangdaişre'in dediğinden başka çaren yok :)

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Sabit bazı bileşenleri de Nokia Firmware Cleaner ile tek tık ile kaldırabilirsin. Özel program kaldırmak için mangdaişre'in dediğinden başka çaren yok :)
:tşk:

mümkün.ilk önce çıkaracagın programın setupunu(.sis)sis contents ile parçala,sonra nfe ile rofs2 yi aç,şimdi o setupunu parçaladıgımız programın dosyalarını rofs2 de bulup tek tek sil,paketleyip flashla.
mantığı anladım ama nfe ve rofs2 nedir? :tşk:

mangdaşire

mangdaşire

Üye

:tşk:

mantığı anladım ama nfe ve rofs2 nedir? :tşk:
nfe=nokia firmware editor
rofs2 de cfw nin içinde bir dosya var,uzantısı V02 dir,biraz büyükçe boyutludur.genelde programlar falan onun içinde bulunuyor.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi

nfe=nokia firmware editor
rofs2 de cfw nin içinde bir dosya var,uzantısı V02 dir,biraz büyükçe boyutludur.genelde programlar falan onun içinde bulunuyor.
mantığı tamamen anlamış durumdayım
yani benim "rofs2.v02" dosyasını cfw yi yüklemek için indirdiğim dosyaların içinden bulmam gerekiyor, nfe yle açıp sis contents programıyla parçaladığım programın dosyalarıyla aynı isimde olanları silmem gerekiyor. Sonra telefonu tekrar flashlayacağım. Doğru mu anlamışım :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye

mantığı tamamen anlamış durumdayım
yani benim "rofs2.v02" dosyasını cfw yi yüklemek için indirdiğim dosyaların içinden bulmam gerekiyor, nfe yle açıp sis contents programıyla parçaladığım programın dosyalarıyla aynı isimde olanları silmem gerekiyor. Sonra telefonu tekrar flashlayacağım. Doğru mu anlamışım :)
aynen o şekilde :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aynen öyle. Şimdi uygula bakayım sonuç ne oluyor? Yalnız, aynı sürümlü programları kaldır. Bir üst veya alt versiyonunu kaldırmayı denersen aynı dosyaları Rofs2 de bulamayabilirsin.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle. Şimdi uygula bakayım sonuç ne oluyor? Yalnız, aynı sürümlü programları kaldır. Bir üst veya alt versiyonunu kaldırmayı denersen aynı dosyaları Rofs2 de bulamayabilirsin.

tamam. uyarıyı dikkate alacağım. şu an uygulamaya başlayamam evde değilim. evde int. yok. cafeden prg.ları indirip eve gitmem lazım. vs. vs. en erken sonucu yarın yazabilirim. :oke:

edit....

programların boyutları düşükmüş. cafeyle uğraşmadan bi pepsi vardı onu gönderiyim de :naughty: kapağı beklersem yarına da sonucu yazamayabilirim. :(
neyse yapacaz bişeyler artık...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
tamam. Oldu :oke:

Crixus07

Crixus07

Üye
kareşim bnde siteden bi cfw yukledım ama tarayıcısını değiştirmek istiyorum..sabit olan tarayıcısını internetten bulamıyorm bulabılseydım anlattıgın sekılde sılerdım sonra kendı browserımı entegre ederdım..bıldıgın baska yontem var mı ?

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
ben bilmiyorum :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt