Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 CFW'de Gömülü Uygulamaları Kaldırma !YARDIM!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deleted.
Üye
Konu Sahibi
5800 CFW'de Gömülü Uygulamaları Kaldırma !YARDIM!
Böyle bir şey mümkün mü? Örneğin DZ Music hiç bir işime yaramıyor. CFW'ye gömülü olduğu için uygulama yöneticisinde de yok. Bunu ve bunun gibi uygulamaları silmek mümkün mü??
mangdaşire
Üye
mümkün.ilk önce çıkaracagın programın setupunu(.sis)sis contents ile parçala,sonra nfe ile rofs2 yi aç,şimdi o setupunu parçaladıgımız programın dosyalarını rofs2 de bulup tek tek sil,paketleyip flashla.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Sabit bazı bileşenleri de Nokia Firmware Cleaner ile tek tık ile kaldırabilirsin. Özel program kaldırmak için mangdaişre'in dediğinden başka çaren yok
mümkün.ilk önce çıkaracagın programın setupunu(.sis)sis contents ile parçala,sonra nfe ile rofs2 yi aç,şimdi o setupunu parçaladıgımız programın dosyalarını rofs2 de bulup tek tek sil,paketleyip flashla.
nfe=nokia firmware editor
rofs2 de cfw nin içinde bir dosya var,uzantısı V02 dir,biraz büyükçe boyutludur.genelde programlar falan onun içinde bulunuyor.
nfe=nokia firmware editor
rofs2 de cfw nin içinde bir dosya var,uzantısı V02 dir,biraz büyükçe boyutludur.genelde programlar falan onun içinde bulunuyor.
mantığı tamamen anlamış durumdayım
yani benim "rofs2.v02" dosyasını cfw yi yüklemek için indirdiğim dosyaların içinden bulmam gerekiyor, nfe yle açıp sis contents programıyla parçaladığım programın dosyalarıyla aynı isimde olanları silmem gerekiyor. Sonra telefonu tekrar flashlayacağım. Doğru mu anlamışım
mantığı tamamen anlamış durumdayım
yani benim "rofs2.v02" dosyasını cfw yi yüklemek için indirdiğim dosyaların içinden bulmam gerekiyor, nfe yle açıp sis contents programıyla parçaladığım programın dosyalarıyla aynı isimde olanları silmem gerekiyor. Sonra telefonu tekrar flashlayacağım. Doğru mu anlamışım
Aynen öyle. Şimdi uygula bakayım sonuç ne oluyor? Yalnız, aynı sürümlü programları kaldır. Bir üst veya alt versiyonunu kaldırmayı denersen aynı dosyaları Rofs2 de bulamayabilirsin.
Aynen öyle. Şimdi uygula bakayım sonuç ne oluyor? Yalnız, aynı sürümlü programları kaldır. Bir üst veya alt versiyonunu kaldırmayı denersen aynı dosyaları Rofs2 de bulamayabilirsin.
tamam. uyarıyı dikkate alacağım. şu an uygulamaya başlayamam evde değilim. evde int. yok. cafeden prg.ları indirip eve gitmem lazım. vs. vs. en erken sonucu yarın yazabilirim.
edit....
programların boyutları düşükmüş. cafeyle uğraşmadan bi pepsi vardı onu gönderiyim de kapağı beklersem yarına da sonucu yazamayabilirim.
neyse yapacaz bişeyler artık...
Deleted.
Üye
Konu Sahibi
tamam. Oldu
Crixus07
Üye
kareşim bnde siteden bi cfw yukledım ama tarayıcısını değiştirmek istiyorum..sabit olan tarayıcısını internetten bulamıyorm bulabılseydım anlattıgın sekılde sılerdım sonra kendı browserımı entegre ederdım..bıldıgın baska yontem var mı ?