5800 CFW sorunu!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thedailypaper

Üye
    Konu Sahibi
5800 CFW sorunu!!!!!!
Merhaba
Arkadaşlar daha önce hiç cfw atmadım. İlk denemedeyim.Denilenlerin aynısını yapıyorum dead usb,manual flash,factory set, MCU , PPM , APE Variant hepsini seçiyorum. Flasha basıyorum çıkan uyarıya evet diyorum. PRESS POWER ON NOW yazısı çıkınca açma kapama tuşuna basıyorum ardından sağ altta baloncuk çıkıyor Nokia ROM falan filan diye. ardından da bu aygıt doğru yüklenemedi falan diyor jaf ta da searching for phone...Not found!!! diyor:vur 3saattir bunla uğraşıyorum:off::bann::bann: bi yardımcı olun lütfen

Bu arada kullandığım cfw Vandetta C6 cfw sidir. Dosyaları denilen yerlere koyuyorum

----------Eklendi @ 00:20:54 ---------- Yazıldı @ 00:08:18 ----------

kullandığım jafın 1.98.62 dir. eğer sizde 1.98.65 varsa linkini koyabilirmisiniz sürümden kaynaklanıyor olabilir:hmmm

filozofurkan

Üye
pc inde nokia ovi ve pc suit kurulumu ?

--Usta--

--Usta--

Üye
Kardeşim bilgisayarında Ovi Suite , PC Suite veya Phoenix programlarından birinin kurulu olması gerekmetedir.yoksa PC okuyamıyor telefonun driverlerini :oke::oke: bu programlardan birini kur sorun yüksek ihtimal çözülür :oke::oke:

thedailypaper

Üye
    Konu Sahibi
pc suite kuruluydu :oke: zaten jafın 1.98.65 sürümünü yükledim çözüldü sizlerede teşekkür ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt