5800 Cevapla-Kilit Aç Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RepresentativE

RepresentativE

Üye
    Konu Sahibi
5800 Cevapla-Kilit Aç Sorunu
Merhaba Arkadaşlar ;
Sitede konuyla ilgili konulara baktım ama benim sorunumla ilgili konu olmadığı için açtım.
Sorunum şu telefonum arandığı zaman ekranda sola kaydırarak tuş kilidini açıyoruz veya yeşil yoldan cevaplıyoruz biliyorsunuz.ama cevaplamaya çalışırken veya kilidi açmaya çalıştığımda telefon yanıt vermiyor sadece alt tuşlardan açabiliyorum.ev ekranını temele falan alıyorum bir düzeliyor bir yanıt vermiyor :vur ne yapmak lazım?
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler

maktama

maktama

Üye
arandığınızda tuş kilidini açıp cevaplamak yerine "cevapla" yazan yeri sağa sürükleyerek cevapladığında işe yaramıyor mu? yaramıyorsa, telefonunuza yakın zamanda yazılım güncellemesi yaptınız mı, yaptıysanız güncellemeden sonra hardformat attınız mı? Güncelleme yapmadıysanız bile bilgilerinizi yedekleyip bir hardformat atın, yine sorun varsa en yeni yazılımını(50 versiyonu çıkmıştı sanırım) yüklemediyseniz yükleyin ve hardformat atın. sonra yedeğinizi geri yükleyin

RepresentativE

RepresentativE

Üye
    Konu Sahibi
arandığınızda tuş kilidini açıp cevaplamak yerine "cevapla" yazan yeri sağa sürükleyerek cevapladığında işe yaramıyor mu? yaramıyorsa, telefonunuza yakın zamanda yazılım güncellemesi yaptınız mı, yaptıysanız güncellemeden sonra hardformat attınız mı? Güncelleme yapmadıysanız bile bilgilerinizi yedekleyip bir hardformat atın, yine sorun varsa en yeni yazılımını(50 versiyonu çıkmıştı sanırım) yüklemediyseniz yükleyin ve hardformat atın. sonra yedeğinizi geri yükleyin

selam maktama
kardeşim telefonda bluetooth sorunu kvkya verdim v30 daydı tamirden geldiğinde kvk v50 ye yükseltmişti zaten daha sonra tuş kilidi kapalıyken arama aldığımda kilit aç cevapla oklarının dokunmatikinin yanıt vermediğini gördüm.bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu kvk ya yeniden verdim zaten çalışan bayan 3-4 adet telefon aldıklarını istanbula gönderilmesi gerektiğini söyledi.verdim cihazı gitti şuan serviste.zaten v50 de hatalıymış bundan olabilir mesela v50 yüklü tüm 5800 larda donuyor gibi v.s 5800 kullanıcıları nokia ya iletmiş bu durumu nokia v60 çıkaracakmışlar.bilseydim vermezdim kvkya ama neyse bakarız artık...:bye2:

viscare

Üye
arkadaşlar benimde cevaplarken kiliti açamıyorumdum ama telefonumun yüzünde saydam korumayı çıkartınca düzeldi sonradan anladım öndeki kameranın yanında sensör var orayı keserek acık bıraktım düzelti hiç bir sorun kalmadı :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
arkadasım bende de aynı sorun var sensor yerı acık bende ama olmuyo bende cok denedım onu ama olmayınca fazla ugarasmadım bazen oluyo bazen olmuyo

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
arkadaşlar benimde cevaplarken kiliti açamıyorumdum ama telefonumun yüzünde saydam korumayı çıkartınca düzeldi sonradan anladım öndeki kameranın yanında sensör var orayı keserek acık bıraktım düzelti hiç bir sorun kalmadı :)

evet arama anında sensörün önü kapalıysa dokunmatik ekran devredışı kalır bu kulağınızda konuşurken telefonun ekranı size değince kapanmasın arama veya bişeye basmayın diye alınmış bi önlem. bi kontrol et sen olmadı hard format at

GrknYavas

GrknYavas

Üye
hergun hard format atıyorum nerdeyse bı cozum degıl hard format atmak bu pc ye format atamak gıbı bırsey her de format atarsak o makınanın halı ne oldu :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
fw yi baştan kur en iyisi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt