5800 Camera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakansa

Üye
    Konu Sahibi
5800 Camera
5800Da Cameranın Kırmızı Işıgı Nasıl Kapatılıyor. Bilen Varsa Söyleyebilir Mi?

Progressivity

Progressivity

Üye
napıcaksın dostum o kırmızı ışığı kapatıp zaten kapatamazsın o ayrı da çok ilginç istekler geliyor şaşırıyorum doğrusu

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
O ışık kapatılamaz çok garip istekler olmaya başladı gerçekten de...

petrucci82

petrucci82

Üye
yaw ben öğretmenim sınıfı terkettiğim zamanlarda gizli gizli çekim dedim..ama o ışık yüzünden öğrencier farkediyor kamerayı..bu sadece bir örnek daha başka gizli çekim sebepleri olabilir insanların saygı duymak lazım..:ehe...ben de isterdim kapatabilmeyi..

mNt

Üye
Disable Red Recording Led Patch'ini Aktif Ederseniz Çekim Yaparken Kırmızı Işık Yanmaz, Bunun İçin Hackli 5800 Ve Rompatcher Gerekli Ve Tabiki Disable Red Recording Led Patch'i

Lyre1907

Üye
O ışık kapatılamaz çok garip istekler olmaya başladı gerçekten de...

bence bilmeden buyuk konusmamak lazım...
kızma ama eger telefonu hacklersen rom patcher kullanarak kaparsın kı ben kapalı kullanıyorum
8 aylık bebegım kameraya cakılırken kırmızı ısıktan rahatsız oluyor o ısık dıkkatını cekmesın dıye kapatıyorum bende ve gayet guzel cekıyor...
modıfıkasyon kısmında animator arkadsın ve bırcok sıtede yerlı yabancı arkadasların vermıs oldugu hack olaylarını ıncele ınan bana bu telefonla yapamayacagın cok az sey var ( cay demlemek gıbı :D canım cok cektıiii )

Progressivity

Progressivity

Üye
oda güzelmiş :D

smfatih81

Üye
Fazla bilgi göz çıkarmaz. Bişrgün bize de lazım olabilir.

durmusertugrul

Üye
arkadaşlar şu hack olayını bana ayrıntılı bi alatacak arkadaş warmı ?? lütfen

aryscat

aryscat

Üye
s60v5 sistem modifikasyon uygulamaları bölümüne bak... Mükemmel anlatımlar var

karamm36

Üye
kapanmıyor bende kapatamadım

jerenimox

Üye
light ctrl diye bir pro var onunla yapabili,rsin...bırak fotoyu istediğin zaman kırmızıyıda yakıp söndürebilirsin ön kısımdaki tuş ışıklrını yada exp. müzik kısayol un ışığını bile kapatıp acabiliosun tam anlamıyla tel deki ışıkların hepsini kontrol edebiliyo ve zamanlayabiliyosun güzel bir pro.....

crazy_and_speed

Üye
arkadaslar kırmızı ışığı kapatmak çok kolay kamera moduna girin orda flası otomatık yada manuel seçeneği var birde kırmızı göz yok edıcı secenegını kaldırın sorun ortadan kalktı kırmızı ısıgın yanması kırmızı göz engelemk için yardımcı olabıldıysem sevindim

bek1905

bek1905

Üye
maşallah herkes de gizli çekm yapıomş :ehe

OğuzcanAbi

Üye
telefoncuya götür sökebiliyosa söker

bek1905

bek1905

Üye
flashı mı söktürecek telefoncuda..:ehe

cxaner

Üye
kırmızı ışık iyidir kapatma böyle devam et

ta2mix

Üye
kırmızı ışık uluslar arası yasalar gereği gizliliğin ihlalini engellemek için konmak zorundadır. yasal yollarla kapatılamaz

frowell

frowell

Üye
5800Da Cameranın Kırmızı Işıgı Nasıl Kapatılıyor. Bilen Varsa Söyleyebilir Mi?

Onun benim bildiğim kadarıyla tek bir yolu var hackleyip rompatcher+ ile kapatıcan benim suanda kapalı:oke:

kartal158

kartal158

Üye
bnde hack yok ama yanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt