fotodaki 4x4 ait sanırım 3x4 farklı olabilir 4x4 yer kazanmak için yapılmış tahminimce 3X4 boşluk oluşacak sanırım bırakmıştır değilsede ben hallederim sorun değil virgonun başının etini yedik
hakkını helal etsin
Herkese Merhaba geçen hafta bir 5800 xm aldım Bütün yazılan çizilen şeyleri teker teker incelemeye çalışıyorum. İlk olarak kafamı kurcalayan şu sertifika olayıydı. Sertifika almak biraz bana sakat geldi ama bu fw olayında oda çözülüyormuş sanırım yazılan çizilenlere göre. Müsait olduğum ilk ara bu fw yi kurcam ilk deneyimim olcak fw konusunda umarım bir sıkıntı yaşamam. Hazırlayan arkadaşımın eline sağlık.
Herkese Merhaba geçen hafta bir 5800 xm aldım Bütün yazılan çizilen şeyleri teker teker incelemeye çalışıyorum. İlk olarak kafamı kurcalayan şu sertifika olayıydı. Sertifika almak biraz bana sakat geldi ama bu fw olayında oda çözülüyormuş sanırım yazılan çizilenlere göre. Müsait olduğum ilk ara bu fw yi kurcam ilk deneyimim olcak fw konusunda umarım bir sıkıntı yaşamam. Hazırlayan arkadaşımın eline sağlık.
FLASH ardından "Evet" Dediğim zaman şu hatayı alıyorum:
Detected P-: 9000AAC9
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
FLASH ardından "Evet" Dediğim zaman şu hatayı alıyorum:
Detected P-: 9000AAC9
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!