Arkadaşlar Nokia Mail çalışıyormu bi kontrol edebilirmisiniz?
internete bağlanmaya gerek yok maile basın, karşınıza lisans sözleşmesi tarzı bişe gelmesi gerek.
bende olmuyo sizde durum nedir?
mesajlarda bi sorunla karsılastım mesaj geldigi zaman mesajın saatini kafasina göre atiyor ve mesajların içinde kalıyo en başa gelmıyo kısacası
Yinede ellerine sağlık cok begendım cfwyi
arkadaşlar ben bu fw yükledikten sonra global race:raging thunder oyunu ve bounce oyunu silindi.global race raging thunderı yüklemeye çalışıyorum ve dahili bileşen hatası veriyor nasıl yükleyebilirim bu oyunu yardım lütfen
bu fw de söyle bir sorun var bazen aranırken telefonun sesi kesiliyor 2-3 saniye sonra çalmaya devam ediyor bunun çözülmesi lazım çok sorun değil ama yinede can sıkıyor
arkadaşlar ben bu fw yükledikten sonra global race:raging thunder oyunu ve bounce oyunu silindi.global race raging thunderı yüklemeye çalışıyorum ve dahili bileşen hatası veriyor nasıl yükleyebilirim bu oyunu yardım lütfen
OOOOOOOOOOOOOFFFFF süper olmuş çok hızlı 4x5 yükledim. sadece temayı değiştirdim ve menüde bi' kaç düzenleme yaptım. yalnız ovi suite telefonu tanımıyor. ne yapmam gerekir?
emeğine sağlık kardeşim...fakat bi sıkıntı var söylendi mi bilmiyorum ama çoğu c6 cfw sinde org live messenger çalışmıyor..ve bu konuda hiç bir yardım yok...teşekkür ederim
abi aramada srun var ya biri aradı mı ses az bişi çıkıyor biraz kesiliyor sonra az bişi daha çalıp tekrar gidiyor kaç defa denedim ççzülmedi ne olacak çözümü var mı acil bir cevap bekliyorum sizden
abi aramada srun var ya biri aradı mı ses az bişi çıkıyor biraz kesiliyor sonra az bişi daha çalıp tekrar gidiyor kaç defa denedim ççzülmedi ne olacak çözümü var mı acil bir cevap bekliyorum sizden
fw yükleyecek arkadaşlar bunu yükleyin ve noktayı koyun bundan iyisini bulmanız imkansız kardeşim ellerine emeğine sağlık minnettarım sana hakkını helel et o kadar emek harcamışsın