5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Konu Sahibi

benim videolar videos klasöründe ve real playerda tüm videolar görünüyor ... ben de burdaki 4x4 ün aynını kullanıyorum

kardeş telefonu bir defalığına orjinal ayarlarına dönderip tekrar dene.
hard format attım ama ışıklarda değişen bişey yok beyaz ışık hala diğerlerinden parlak yanıyor basınca menüye girince veya mesaj yazmaya başlayınca diğerleri gibi sönük bir şekilde yanıyor

yakın zamanda yeni versiyon çıkacak mı acaba ona göre bunu kuralım ?

Kardeş Elimde Flash Lite 4.0.1 Var sana Versem Firmwareye Ekleyebilirmisin
Bu Adresten İndirebilirsin Bi İncele İstersen

Adres:

Bende Ev Ekranındaki rehber kısayollarına kişi atayamıyorum. Atamak istediğimde kişiyi favorilerime ekliyor. Favorilerime eklediği kişiyide bir daha rehberde bulamıyorum. Onun haricinde FW yi çok beğendim eline sağlık

mkaya41

Üye
benim videolar videos klasöründe ve real playerda tüm videolar görünüyor ... ben de burdaki 4x4 ün aynını kullanıyorum

Benim videolar videos klasöründe ama tel. hafızasındaki videos klasöründe sorun olmuyo hafıza kartında sorun oluyor???

arkadaslar bu dark temayı değiştirebiliyormuyuz? daha siyah bi tema yapsak fazla ışık nedeniyle batarya kaybı olmasın.
fw yükledim gercekten harika çok teşekkür ederim. bir sorum daha olacak şimdi bu fw kurunca telefonumuz hacklenmişmi oluyor unsigned dosyaları yükleyebiliyormuyuz???

AlpReis

Üye
Evet Hackli, ne bulursan kuralibirsin

teşekürler cidden harika bir iş çıkarmışsınız

Konu Sahibi
rehberde veya video playerda bi sorun yok ben o kadar denedim. Hafıza kartınızın sistem klasörlerini iyi temizleyip flashlayın. yakın zamanda da sürüm çıkmayacak zaten herşeyi sildim genele hitap etmek için

--------------- Ekleme ---------------

usta daha siyah bi temayla şarjdan kazanıldıgını ilk defa senden dydum ... şarjdan kazanmanın tek yolu ayarlardan ışık şiddetini düşürmendir... renk siyah da olsa ışık yanıyor sonuçta temayla ilgisi yok şarjın

agsalman

Üye
ellerine sağlık
umarım versiyon güncelleme ekranında v52 ve rm-356 olarak görünüyodur

rehberde veya video playerda bi sorun yok ben o kadar denedim. Hafıza kartınızın sistem klasörlerini iyi temizleyip flashlayın. yakın zamanda da sürüm çıkmayacak zaten herşeyi sildim genele hitap etmek için

Rehberde problem var demedim ben zaten. Ev Ekranındaki Favori kişilere ekleme yaptığımda ekrana gelmiyordu. Bende Format atıp yedek değilde Ovisuit senkronizasyondan geri döndüm yedeğe düzeldi şimdi.

Arkadaşlar mesajların tümünü okumadım ama baz sorunlarınıza çözüm olması açısından karşılaştığım ve çözüdüğüm durumları sizlerle paylaşmak istiyorum.

1- internete bağlanma, ovi suiti güncellemede vs internet problemi yaşayanlar için söylüyorum telefon ilk kurulduğundada format atıldığındada internet ayarları diğer kısmına kayıt oluyor o yüzden
ayarlar-bağlantı bu bölüme girin diğer de kayıtlı olan tüm erişim noktalarını silin ve araçlar setting vizarttan bağlantıları yeniden yapın herşey düzelir.
2-bunun haricinde cihazda döndürme kontrolü kapalı geliyor ama siz ayarlardan açabilirsiniz. Dikkat edin çok hızlı olduğu için telefonu yamuk tutarsanız ekran yanıp sönebilir.
3-gps ve diğer uygulamalardan hiç birinde sorun yaşamadım hepsi harika çalışıyor.
untumayın kurulum yaparken hafıza kartının içini boşaltın özellikle sistem dosyalarını silin hata vermesin ve cihazı işlem sonrası telefon ve hafıza kartı olmak üzere formatlayın
NOT: Ve en önemlisi arkadaşlar benim cihaz aldığımdan beri hangi orjinal güncellemesini kurduysam hep takılma rehber kısayollarında donma gibi sorunlar yaşıyordu. Bu firmare resmen kendi güncellemesinden daha iyi oldu.

bbkr630

Üye
kardeş sen napmışın yaaa hiç bi sorun bulamadım şu ana kadar hatta ovi müzik bile (daha tam denemedim) açıldı hangi .42 denediysem olmadı daha java denemedim ama sanırım yazılanlardan sorun yok bide izninle kendi kişisel zevkime açılış ve kapanışı tema efektini ve fontu değiştirdim hatta iki adet açılış ekranı yaptım daha bi takım ek kişiselleştirme yapıp tekrar flaşlıcam çok sağol gerçekten çok sağlam olmuş bu FW

--------------- Ekleme ---------------

ana ekranı gizleyince saatin durması hoş olmamış ekranı gizlemenin bi anlamı yok o zaman modladım çok güzel oldu gerçek tam ekran

Dz musickeyi indirdim kurdum tele kapatıp açtım ama çalışmıyor....

arkadaşlar ortadaki beyaz ışığı sürekli yananlara çözüm olarak önce ayarlardan ışığı kapatın sonra cihazın açın ve kapatın sonrada ışık yanma süresünü yarım saate ayarlayın düzelir.

bbkr630

Üye
beyaz ışık yanıyordu sadece ayarlardan ışık bildirimlerinde bekelemde ışığını kapalı yaptım oldu

arkadaşım cevap verdiğin içiN teşekkürler DZMUSİCKEY önce ki versiyonda kamera tuşundan play/pause oluyordu şimdi ise menü tuşundan oluyor eğer menü tuşundan olursa da dokunmatik tuş kilidi olmuyor sürükle kilidi aç kısmı olmuyor bu sorunuda çözersen çok iyi olur ben 4x4 kullanıyorum çok süper eline sağlık kolay gelsin... ve rompatcher de kurdum ama java ve adobe flash 4 ü felan kuramıyorum ne yapabilirim ve birde bu müzik çalarI'ın en son güncellemesini yüklersen de çok güzel olur yani çalan şarkısın sözleri felan görünse iyi olur TEŞEKKÜRLER...

memo333

Üye
saollllllllllllllllllll