virgo2000
Üye
-
Konu Sahibi
-
cfw iyi güzel herşeyiyle ama ben 4*4 kurdum herşey düzgün ama tek ve benim için büyük sorun olan video dosyalarım ne real player listesinde ne de video/tvde de görünmüyor.Tel. hafızasına atınca görüyor hafıza kartında görünmüyor bilen varsa şimdiden tşkler yardımları için...
hard format attım ama ışıklarda değişen bişey yok beyaz ışık hala diğerlerinden parlak yanıyor basınca menüye girince veya mesaj yazmaya başlayınca diğerleri gibi sönük bir şekilde yanıyorkardeş telefonu bir defalığına orjinal ayarlarına dönderip tekrar dene.
benim videolar videos klasöründe ve real playerda tüm videolar görünüyor ... ben de burdaki 4x4 ün aynını kullanıyorum
Evet Hackli, ne bulursan kuralibirsinarkadaslar bu dark temayı değiştirebiliyormuyuz? daha siyah bi tema yapsak fazla ışık nedeniyle batarya kaybı olmasın.
fw yükledim gercekten harika çok teşekkür ederim. bir sorum daha olacak şimdi bu fw kurunca telefonumuz hacklenmişmi oluyor unsigned dosyaları yükleyebiliyormuyuz???
arkadaslar bu dark temayı değiştirebiliyormuyuz? daha siyah bi tema yapsak fazla ışık nedeniyle batarya kaybı olmasın.
fw yükledim gercekten harika çok teşekkür ederim. bir sorum daha olacak şimdi bu fw kurunca telefonumuz hacklenmişmi oluyor unsigned dosyaları yükleyebiliyormuyuz???
rehberde veya video playerda bi sorun yok ben o kadar denedim. Hafıza kartınızın sistem klasörlerini iyi temizleyip flashlayın. yakın zamanda da sürüm çıkmayacakzaten herşeyi sildim genele hitap etmek için
Dz musickeyi indirdim kurdum tele kapatıp açtım ama çalışmıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?