5800-c5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
5800-c5
ii günler 1 ay önce 2. el 260tl+nokıa n70 vererek 5800 aldım 21 ay daha garantisi var dedi ancak fatura almadım ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ancak o fiyata c5 de alabilirmişim pek bilgim yok o zaman aklımda 5800 vardı peki bu nokıa c5 ile 5800 arasındaki farklar ney + ve - yönleri neler aydınlatırsanız sevinirim

----------Eklendi @ 19:11:40 ---------- Yazıldı @ 19:08:40 ----------

aldığım 5800 gayet temiz kullanılmış sorunsuz bi telefon memnunum yorumlarınızı bekliyorum

eç038

eç038

Üye
n70 i kaça saydılar bilmiyorum ama hayırlı olsun.. hele ki sıfır almalışsın.. 5800ın net performansı yeterli gelmez haberin olsun... c5 ten de bir çok artısı var o daha iyi boşver

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
bir de 250+n70 e monte satılıyodu bn arasından 5800 ı tercih ettim 5800 da eksik dediğim hiçbir özellik yok ufaktan yavaşlık arada oluyo ama tüm özellikler var yani şöle diyim özelliği az ama hızlı telefondansa tüm özellikler olan biraz kasan telefonu tercih ederim ama c5 hakkında pek bilgim yok bu araba yarışı gibi oyunları oynatan hareket sensörü c5 te var mı?

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
arada pek fark yok c5-03ün işlemcisi daha fazla ama polarbit oyunları açılmıyo.
c5-03 ün kamera 5 mp ama autofocus yok flash yok doğal ışıkla manzara çekimi için ideal.
5800 da kamera 3.2mp autofocus var flash var kapalı ortamlarda daha iyi çeker.
Ama 5800 odun gibi 3310 kadar kalın :D c5 incecük

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
arada pek fark yok c5-03ün işlemcisi daha fazla ama polarbit oyunları açılmıyo.
c5-03 ün kamera 5 mp ama autofocus yok flash yok doğal ışıkla manzara çekimi için ideal.
5800 da kamera 3.2mp autofocus var flash var kapalı ortamlarda daha iyi çeker.
Ama 5800 odun gibi 3310 kadar kalın :D c5 incecük

N70 den sonra 5800 bile incecik geliyo sorun yok o konuda xd telefonda eksik dediğim hiçbir özellik yok o konudan memnunum

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
c5 polarbit oyunları açmıyo derken hareket sensörüyle oynanan oyunları mı diyosun yani bu polarbit ne demek

nub

nub

Üye
Polarbit değişi sensör oyunları yapan bir şirket gibi birşey yani mesela Gameloft gibi.

yarrabandı1905

Üye
Yanlıl biliyosun kardesım Ben c5 kullanıyorum ve bundan once BlackBerry kullanıyordum ve c5 tam anlamıyla kusursuz diye bilirim İnternetten indirdigim Sensörlü oyunlarını oynuya biliyorum GameLoftun tüm oyunlarını oynuya biliyorum desteklemedigi Hiç birsey gormedım Ve Su oyunu C5 acıyor size oneriyrum Gangstar Miami 1.0.0.0 3d bildigin Gta Ve C5te oynaması cok Zevkli ♥ :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt