5800 bu yazılımı nasıl yükseltebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moqqlass

moqqlass

Üye
    Konu Sahibi
5800 bu yazılımı nasıl yükseltebilirim
herkese merhaba arkadaşlar telefonumun yazılımı cok eski .. forumu okudum fakat direk v5 emi geçmeliyim yoksa aşamalı bi yükseltmemi yapılıyor çözemedim ..

yazılım sürümü :v20 20.0.012
sürüm tarihi : 26.01.2009
tür : rm -356
dil paketi : 02
özel sürüm tarihi : 20.0.012.c01.01

elimde 5800 data kablosu ve bilgisayarda pc suite yüklü..

en son sürüme nasıl geçebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim .. umarım bu konuda yapamayan arkadaşlara bir çözüm olur :)

okkos14

Üye
Evet bende yeni güncelledim telefonumu çok basit bir işlem gerektiriyor... Arama yerinden yıldız kare 4 tane sıfır kare yapınca yukarıda verdıgın bılgıler ekrana gelıyor ordan secenekler dıyıp guncellemelerı kontrol et dıyeceksın hemen ıslemlere baslıyor zaten yanlız bunu yapman ıcın bır yerden ınternet baglantısı gerekır ya turkcell yada wi-fi olabilir guncellemeyi hemen indiriyor guncelle dıyorsun telefon yenıden baslıtılıyor tabı baslatılmadan once verileriniz silinebilir yedekleme yapmanız gerekmektedir diyor ama buna gerek yok cunku sılınmıyor cok arkadasım yaptı bırsey olmadı teman bıle aynı kalıyor yanı ama sonunda telefonun bagzı ozellıklerı degısıyor ve cok gzl oluyor bnm en sevdıgım yanı menunun ı phone gıbı kayması :D kolay gelsın...

levasinay

levasinay

Üye
evet direk gecebilirsin ben de 40 dan direk 51e gectım

moqqlass

moqqlass

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar wifi kullanamıyorum pc aracılıgı ile yapmam gerek.. internet üzerinden vodafon den yapmaya calıssam tahmini kaç lira gider ? ... bunu pc den yapamam mı .. şuan ancak v21 .0.25 e geçebildim pc suite ile oda zaten güncel diyip duruyor :D

Progressivity

Progressivity

Üye
pc suite in de en güncel versiyonunu indirr baktın hala güncel diyo nokia ovi suite kur en güncel versiyonunu sonra tekrar dene en olmadı NSS ile en güncel yazılımı indirip JAF ile flashla telefonu bunların nasıl yapılacagı da ztn forumda detaylı bir şekilde anlatılıyor

moqqlass

moqqlass

Üye
    Konu Sahibi
pc suite in de en güncel versiyonunu indirr baktın hala güncel diyo nokia ovi suite kur en güncel versiyonunu sonra tekrar dene en olmadı NSS ile en güncel yazılımı indirip JAF ile flashla telefonu bunların nasıl yapılacagı da ztn forumda detaylı bir şekilde anlatılıyor

teşekkür ederim arkadaşım mütiş birisin. :)

nostoney

Üye
kardeş direk hack li sisteme geçsen daha iyi olur. Eğer geçmek istersen sistem modifikasyon bölümünde büsüürü modifiyeli yazılım var seç beyen. Eğer yapamadım dersen [email protected] ekle yapalım hemen:oke:

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
Sırf kımızılar güncelleyi görmüyor diye gittim siyah aldım karizzmaaa telefonnn V51 kurulu..

mertvemert

mertvemert

Üye
Benim tel de black ama ne pc de nede tel uzernden net ile guncelleyeblyrm.v40 2 aydır ugrasıom bi 50 ye gecemedm.suite kuruom pc ye ztn son surum dio v40 a.telden yapim diorm sunucu yanıt wermio dior.jaf la yapim diorm ondada son asamada teli bulamıo.yakında kırcam bu teli snirden yardm edenden Allah razı olsun nolur yaa

mesut öncel

mesut öncel

Üye
arkadaslar bende vodafonedaken gunceleyemıyordum türkcele yenı gecdım bır daha guncellemeyı denedım telefonda guncelledim 1bucuk liram gittim :aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
telefon güncellemeleri var oradan güncelle

toligargala

toligargala

Üye
sakın jaf programıyla yapma güncellemeyi v30 a kadar olan yazılımlar crackli jaf programını desteklemiyor servislik olur uyarayım dedim bi arkadaş v40 dan v50 geçmiş belki sen de öyle yapacasın ama bu işlemi jafla yapma en sağlamı phoenix veya nsu ( kücük bi uyarı beni başıma geldi böyle bi durum uyarayım dedim )

UysalMuzaffer

UysalMuzaffer

Üye
v52 süper beyler daha yeni geçtim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt