Joker
Emekli Yönetici
Hakan abinin cfwsinden önce seninkini kullanıyodum abi ram olayı gerçekten çok iyi telefonu ilk açtıgımda 78 mb ram gördüm 5 dakika sonra 74e düştü sonra Ramblowla temizledikten sonra 75 mb ram elde ettim . Gerçekten çok iyiydi o yüzden seninkini hemen deniycemMetalci N8 ikonlu Astro ofw v2 çıkıyor daha doğrusu çıkartıyoruz bütün herşey tamamtest te bitti upload edip konuyu açıcam
Oldurmeye az kaldi
metalci devamını bekleriz güzel çalışma olmuş v2.0 da nasıl kırıklıklar getirmeyi düşünüyorsun ben arka taraftan vurursan daha iyi olur diye düşünüyorum
ben olsam bıcağı alır tam ortadan bam
Peki dener haber veririm
Hakan abinin cfwsinden önce seninkini kullanıyodum abi ram olayı gerçekten çok iyi telefonu ilk açtıgımda 78 mb ram gördüm 5 dakika sonra 74e düştü sonra Ramblowla temizledikten sonra 75 mb ram elde ettim . Gerçekten çok iyiydi o yüzden seninkini hemen deniycememeğine sağlık ismail abi
Astro Ofw kabız civciv arkadaşımızındır yani benle bi bağlantısı yokOğuzhan çıkardı sonra konuştuk v2 beraber çıkaralım dedik
Astro ofw v2 daha çok yenilik ekliyicez birde internet bağlantım yok telefondan uplaod edemiyorum
Merakla bekliyoruz abiinşallah en kısa zamanda çıkar ram durumu nedir abi yine yüksek olur dimi
ram kullanımı biraz düştü ama yük altında 68mb ram var
[/URL] Uploaded with2 tane kasa var bi mavi bi siyah telefondakide kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?