emr-erock
Üye
-
Konu Sahibi
-
insanları konuya çekmekBaşlık ne alaka?
Ayrıca dediğiniz yere girmenizi tavsiye etmem. Çünkü o dairelerin tam ortasına dokunamazsanız bu sefer ekran kayıyor. Boş bir sayfa açıp kalemle çizgi çizerseniz çizginin 1-2 mm yana çizildiğini görürsünüz. Yani o yere kesinlikle girilmemeli. Telefon varsayılan ayarlarında zaten en iyi duruma ayarlıdır.
kardeşim başığın nedeni:Bu başlılk altında ekran kayması nedeni ile 5800 Bozudu konularının açılması.....Başlık ne alaka?
Ayrıca dediğiniz yere girmenizi tavsiye etmem. Çünkü o dairelerin tam ortasına dokunamazsanız bu sefer ekran kayıyor. Boş bir sayfa açıp kalemle çizgi çizerseniz çizginin 1-2 mm yana çizildiğini görürsünüz. Yani o yere kesinlikle girilmemeli. Telefon varsayılan ayarlarında zaten en iyi duruma ayarlıdır.
kardeşim başığın nedeni:Bu başlılk altında ekran kayması nedeni ile 5800 Bozudu konularının açılması.....
bencedebencede.
Başlık Kullanmayı Bilmemekinsanları konuya çekmek
kardeş az önce telefonuma olanları anlatim sana . CFW yüklerken bilgisayarım kapandı . Hiç heycan yapmadım tekrar açtım tekrar aynı şeyleri yaptım gayet bişe olmadan formatı tekrar attı ve tamamladı. yani telefon bi zarar görmedi. iKİNci seferde telfona bidaha format atcam dedim bu seferde cvf yüklerken telfonun ekranı renga renk oldu . ve bunu bi kaç kez teakrarladı telfon resmen uçtu kafayı yedi. Sonra açılmadı telefon tabi kene heycan yok bi daha flaş attım telefona bu sefer orjina yükledim. Sana tavsiyem bataryayı sök 30 sn basılı tutu açma kapama düğmesine ve tekrar flaş at telefonaarkadaslar 5230 kullanıcısıym ve güncelleştirme yaparken teL kapandı ve bırdaha acılmadı ne yapmam gerekıor cok acıl yardım istiyorum
Hiç bİr Şey olmaz Tekrar yazılım Yükliyiceksin Flash Yöntemiyle...yazılımın yüklenmesi bittikten sonra açılır telefon Merak etme...arkadaslar 5230 kullanıcısıym ve güncelleştirme yaparken teL kapandı ve bırdaha acılmadı ne yapmam gerekıor cok acıl yardım istiyorum
Biraz Teşekkür BuTonuna Basında Teşekkürümüz ÇoğalSın ArkaDaşlar
önemli değil, sen sağol^^paylaşım için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?