5800 bluetooth sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
5800 bluetooth sorunu?
arkadaslar hepnze merhaba.
Sorunum şu.elmde 5800black war.geçen hafta okulda 6tane albumu şakırşakır attm bt ile.fakat bu gn arkadaştan bt ile 5şarki atcktm bt dondu kaldi ilerleme olmadı.iptal ddm tekrr dndm bu sefer2. Şarkıda yaptı aynını.çözmü ndr?

SilentOne

SilentOne

Üye
tel versiyonu 50 ise güncelle v52 ye yükselt

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
v52 zaten adamim:(

rezrov

Üye
çok ilginç bişey geldi başıma arkadaşlar... Aracımda (Megane) bluetooth özelliği var ancak 5800'ımı bir türlü bluetooth'la araca eşleştiremedim. Aynen kılavuzdaki gibi yapıyorum işlemleri aşama aşama...
Araçta bluetooth ayarlarını açıp şifre kodunu alıyorum. Telefonumda bluetoothu açıp aratıyorum aracı buluyorum sonra eşleştir dediğimde araç için bekleniyor diyor ve uzun bir süre öylece kaldıktan sonra eşleşme yapılamıyor diye hata veriyor telefon. Aslında aracın verdiği kodu girmem için şifre ekranı açması gerekiyor ama açmıyor işte çözemedim ben bu işi hiç buna benzer bişeyler duyan gören varmı? Mesela kıçı kırık 6210la denedim bağlantı olayını tıkır tıkır araca bağlandım...ama 5800'a gelince hayal kırıklığı... Neredeyse 1 senedir kullanıyorum bu telefonu hiç şikayetim yoktu ama ilk şikayetim büyük oldu...

pasha14

pasha14

Üye
Bazen bluetooth devre dısı kalabılıyor sana tavsıyem gonderecegın dosyaları tek tek atman. Hala aynı sorunla karsılasıyorsan hard format atmak gerek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt