Mnemic
Üye
5800 Bell Güncellemesi Sonrası Dil Sorunu
Arkadaşlar forumda yeniyim derdimi anlatmadan önce sürçi lisan edersem affola,
Problemim şu telefonumda Anna 7.5 ingilizce CFW si yüklüydü forumda rastladığım türkçe bell CFW sine geçiş yapmaya karar verdim. Geçmeden öncede telefonun hafıza kartını(fat3 veri depoloma modunda) ve telefonun kendisini formatladım (hard), bu işlemler öncesinde rehberim gitmesin diye Telefondan Dosya Yönetimi - Yedekle Bölümünden rehberimi yedekledim, bu yedek dosyasını depoloma modundayken hafıza kartının içinden masa üstüne çektim. Contacts.arc uzantılı bir dosyaydı bu
Ve bell güncellemesini yaptım tekrar telefon ve hafıza kartını formatladım sorun bu noktada oluştu, telefonun menüleri türkçeydi fakat PC ye bağladığımda hafıza kartının içeriğindeki klasörleri hala ingilizce olarak görüntülendiğini farkettim ilk sorum bu olacak bu sizce nedendir bir çözümü varmıdır nerede yanlş yaptım
türkçe olan telefon PC ye geçerken neden ingilizceye döner?
İkincisi bu aldığım rehber yedeğini telefonla pc arasında eşleşen bir klasör olmadığı için telefona tanıtamıyorum rehbersiz kaldım ayvayı yedim, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden sağolun...
Problemim şu telefonumda Anna 7.5 ingilizce CFW si yüklüydü forumda rastladığım türkçe bell CFW sine geçiş yapmaya karar verdim. Geçmeden öncede telefonun hafıza kartını(fat3 veri depoloma modunda) ve telefonun kendisini formatladım (hard), bu işlemler öncesinde rehberim gitmesin diye Telefondan Dosya Yönetimi - Yedekle Bölümünden rehberimi yedekledim, bu yedek dosyasını depoloma modundayken hafıza kartının içinden masa üstüne çektim. Contacts.arc uzantılı bir dosyaydı bu
Ve bell güncellemesini yaptım tekrar telefon ve hafıza kartını formatladım sorun bu noktada oluştu, telefonun menüleri türkçeydi fakat PC ye bağladığımda hafıza kartının içeriğindeki klasörleri hala ingilizce olarak görüntülendiğini farkettim ilk sorum bu olacak bu sizce nedendir bir çözümü varmıdır nerede yanlş yaptım
türkçe olan telefon PC ye geçerken neden ingilizceye döner?İkincisi bu aldığım rehber yedeğini telefonla pc arasında eşleşen bir klasör olmadığı için telefona tanıtamıyorum rehbersiz kaldım ayvayı yedim, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden sağolun...

o şeklde kullanıyorum, bu sorunu yaşayanlar olabilir bilgili arkadaşlar yada tecrü etmiş arkadaşlar burada paylaşırlarsa başka kullanıcılarada yardımları dokunacaktır. İlginiz için teşekkürler