5800 Bell Güncellemesi Sonrası Dil Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mnemic

Üye
    Konu Sahibi
5800 Bell Güncellemesi Sonrası Dil Sorunu
Arkadaşlar forumda yeniyim derdimi anlatmadan önce sürçi lisan edersem affola,

Problemim şu telefonumda Anna 7.5 ingilizce CFW si yüklüydü forumda rastladığım türkçe bell CFW sine geçiş yapmaya karar verdim. Geçmeden öncede telefonun hafıza kartını(fat3 veri depoloma modunda) ve telefonun kendisini formatladım (hard), bu işlemler öncesinde rehberim gitmesin diye Telefondan Dosya Yönetimi - Yedekle Bölümünden rehberimi yedekledim, bu yedek dosyasını depoloma modundayken hafıza kartının içinden masa üstüne çektim. Contacts.arc uzantılı bir dosyaydı bu

Ve bell güncellemesini yaptım tekrar telefon ve hafıza kartını formatladım sorun bu noktada oluştu, telefonun menüleri türkçeydi fakat PC ye bağladığımda hafıza kartının içeriğindeki klasörleri hala ingilizce olarak görüntülendiğini farkettim ilk sorum bu olacak bu sizce nedendir bir çözümü varmıdır nerede yanlş yaptım :) türkçe olan telefon PC ye geçerken neden ingilizceye döner?

İkincisi bu aldığım rehber yedeğini telefonla pc arasında eşleşen bir klasör olmadığı için telefona tanıtamıyorum rehbersiz kaldım ayvayı yedim, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden sağolun...

23palulu23

23palulu23

Üye
telefon 5800 mı ? Konu yeri burası değil.

Mnemic

Üye
    Konu Sahibi
evet 5800 yanlış yere açtıysam kusura bakmayın acemiyim forumda :hih:

Mnemic

Üye
    Konu Sahibi
flood yapmak istemem ama sanrım konu
Symbian S60v5 Yazılım Destek başlığı altında açılmalıymış konu taşıma hakkım yok sanırım biraz araştırdım bulamadım, yöneticilerden ricam konuyu ilgili bölüme taşıyabilirlermi. Hata için tekrardan kusura bakmayın daha dikatli olurum.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

esokmen

esokmen

Üye
flood yapmak istemem ama sanrım konu
Symbian S60v5 Yazılım Destek başlığı altında açılmalıymış konu taşıma hakkım yok sanırım biraz araştırdım bulamadım, yöneticilerden ricam konuyu ilgili bölüme taşıyabilirlermi. Hata için tekrardan kusura bakmayın daha dikatli olurum.

Sorun çözüldü galiba

Mnemic

Üye
    Konu Sahibi
açıkcası baya kurcaladım ama bu konulardaki bilgisizliğmden mi bilemiyorum çözüm bulamadım, arc uzantısı için arc reader varmış buldum indirdim çalıştıramadım. Rehberimi ise şans eseri eski bir tarihte nokia suitin otomatik yedek almasıyla %80 ini kurtardım.

ingilizce türkçe olayı hala aynı :D o şeklde kullanıyorum, bu sorunu yaşayanlar olabilir bilgili arkadaşlar yada tecrü etmiş arkadaşlar burada paylaşırlarsa başka kullanıcılarada yardımları dokunacaktır. İlginiz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt