5800 batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
    Konu Sahibi
5800 batarya
arkadaşlar nokia 5800 a batarya alacağım avea bayisinde çin malı bataryaları gordum dış paketi orjinal gibi gorunuyo ama çin malı o bataryalardan alıp kullanan varsa performansı ile ilgili bilgi verir misiniz?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sakın kullanma çink malı bataryalarda fazla ısınma ve bunsan dolayı patlama gibi bir durum oluyomuş ayrıca performansı da iyi olmuyomuş orjinal batarya en iyisi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim bataryada Made In Chine yazıyor :ehe Ama orijinal batarya. Telefonun kendisiyle gelen yani. Bende çin malı batarya önermiyorum.

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Yeni bi batarya türü vardı alaşımı farklı süper fark yapıyordu sen bi onlara bak derim.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Benim Batarya 1 günden Fazla gitmez Oldu Orjinal Batarya ile çin malı bataryayı Nasıl Ayırt Edeceğim?

AHKE

AHKE

Üye
hologramına bakın ayırt etmek icin

---------- Eklendi @ 10:55:20 ---------- Yazıldı @ 10:54:24 ----------

nokianın cogu donanımlarında china yazıo zaten

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Benim Batarya 1 günden Fazla gitmez Oldu Orjinal Batarya ile çin malı bataryayı Nasıl Ayırt Edeceğim?

orjinal bataryalar batarya ebadinda poşetler içinde satılır ve dogu,batı,kuzey,güney,yönlerıne çevırince hologramda 1 den 4 e kadar olan noktaları açıkca görebilirsın ve hologram düz oldugunda rengi kırmızıya çalar.

cihan020

Üye
dostum türkcell bayiilerinde ttec marka batryalarfan öneririm 2 yıl gold garantide veriyorlar geçen 5800 için aldım memnunum orjinaline 98 tl dediler o 25 tl aynı işigörüyor

mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
    Konu Sahibi
dostum türkcell bayiilerinde ttec marka batryalarfan öneririm 2 yıl gold garantide veriyorlar geçen 5800 için aldım memnunum orjinaline 98 tl dediler o 25 tl aynı işigörüyor
kaç gün gidiyo şarj ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt