Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 batarya
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmetakif005
Üye
Konu Sahibi
5800 batarya
arkadaşlar nokia 5800 a batarya alacağım avea bayisinde çin malı bataryaları gordum dış paketi orjinal gibi gorunuyo ama çin malı o bataryalardan alıp kullanan varsa performansı ile ilgili bilgi verir misiniz?
Oğuzhan
Üye
sakın kullanma çink malı bataryalarda fazla ısınma ve bunsan dolayı patlama gibi bir durum oluyomuş ayrıca performansı da iyi olmuyomuş orjinal batarya en iyisi
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Benim bataryada Made In Chine yazıyor Ama orijinal batarya. Telefonun kendisiyle gelen yani. Bende çin malı batarya önermiyorum.
BaranASYA
Üye
Yeni bi batarya türü vardı alaşımı farklı süper fark yapıyordu sen bi onlara bak derim.
Emma-Watson
Üye
Benim Batarya 1 günden Fazla gitmez Oldu Orjinal Batarya ile çin malı bataryayı Nasıl Ayırt Edeceğim?
orjinal bataryalar batarya ebadinda poşetler içinde satılır ve dogu,batı,kuzey,güney,yönlerıne çevırince hologramda 1 den 4 e kadar olan noktaları açıkca görebilirsın ve hologram düz oldugunda rengi kırmızıya çalar.
cihan020
Üye
dostum türkcell bayiilerinde ttec marka batryalarfan öneririm 2 yıl gold garantide veriyorlar geçen 5800 için aldım memnunum orjinaline 98 tl dediler o 25 tl aynı işigörüyor
dostum türkcell bayiilerinde ttec marka batryalarfan öneririm 2 yıl gold garantide veriyorlar geçen 5800 için aldım memnunum orjinaline 98 tl dediler o 25 tl aynı işigörüyor