5800 batarya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 batarya
arkadaslar 5800' rı olanlar arka kapağı çıkarıp bataryanın hangi ülkenin malı olduğuna bakabilirmi?

çinden başka bişey beklemeyin zaten dünyanın sahibi oldular ne yazık ki...

Konu Sahibi
ya bende bataryaya bakınca şaştım kaldım nokiadan beklemezdim nie çin malı batarya takmış ki?

evet bende ilk baktığımda hayal kırıklığına uğradım malesef..

Emperian

Üye
çinden kalite mallar çıkıyor ama şahsen bende çin işi batarya istemem. piyasada çinden başka 5800 bataryası yok mu yani şimdi?

Revengeful

Emekli Yönetici
ucuza yaptırıyorlar ondan

arkadaşlar nokianın çinde fabrikası vardır yani batarya nokia kalitesinde fakat üretimi çin de yapılıyor..

haltie

Üye
arkadaşlar çoğu pil çinde yapılıyor daha doğru bu tarz parçlar çinde üretiliyor sorun yok yani.kaliteli yine

Genelde Çin ürünleri herkesin gözünde doğal olarak kalitesiz ama Nokia'nın pilleri kaliteli 2 sene içinde değiştirmelisiniz ama Çin malı olduğu için değil pillerin geneli için.

bu bataryalar ne kadar gidiyor 5800 da?

çin malı derken kalitesiz olmaz bunlar çünkü nokia'nın fabrikası çinde ve fabrikada son teknolojiyle üretiliyor bu bataryalar. o açıdan çin malıdır diye küfretmeyin nokia'ya. onlar sadece ucuz iş gücünden faydalanıyor orda.

40 tl ye orjinal 5800 bataryası satılıyor ama o da çin işi mi bilmem????*

navi78

Üye
Bu Çin malı düşmanlığı nedir anlayamıyorum. Samsung dünyanın en iyi LCD panel üreticisi ve Çin'de de üretimi var. Toshiba ve Sony de Çin'de üretimleri var. Bunlar 3-5 Tl ye aldığınız ürünler değil. Çin'in büyük bir üretim potansiyeli var. Buna bağlı olarakta kalitelisi de var kalitesizi de. Bu nasıl bir bilgisizlik anlamıyorum. Yani bir Sony Çin'de üretiliyor diye Türkiye'de üretilen Vestel'den daha mı kalitesiz. Birazcık okuyun ve araştırın lütfen.

arkadaşım git yurtdışına elektronik malzeme al bakayım sana çin malı üretim rastlıyor mu hiç parça marça hikaye çin yada daha güncel ifadesi olan P.R.C malları daha çok bizim gibi ülkelere dağıtılıyor ve satılıyor ve elinde imkan olmayanlar bunlara daha fazla ücret vererek sahip oluyorlar tam bir haksızlık politikası

valla kardeşler batarya falan demeyin 5800 tlf 3. kez servise gitti hala gelmedi bende pil ve cihazda ısınma vardı şarj süresi 1 güne düşte sinir oldum pil orjinalmi dediler kutudan çıkan pili inat olsun diye dışındaki kağıtgibi kısım varya onu söktüm ne çıktı bilin.! koskoca samsung yazısı çıktı artık bundan sonra yok pil çakma
yok illa nokia pil olucak demesinler kendimden sökmesem derdim bi olay vardır diye ama sıfır tlfnum pili kağıdı sökünce samsung çıktı bide bana servis ahkam kesti bende aynen dedım orjinal mi diye direttiniz alın size resmi deyip mail attım artık daha hiç pil adını anmıyorlar..

Made İn China vay anası sayın seyirciler....

baho2005

Üye
mercedes gorunumlu hacı murat mısali kasa haric hersey china bende aldıktan sonra farkettim nerdeyse geri verecedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...