5800 bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 bağlantı sorunu
arkadaşlar benim 5800 wifi den her internete bağlanışımda 1-2 sonra bağlantı kopup sayfa kapanıyor(genellikle sayfadan sayfata geçtiğimde kesin olarak kopuyor mesela maxicep te bi konudan başka konuya girdiğimde). 3g modu açıkken telefon çok çok az çekiyor. Bu durum gerçekten canımı sıkmaya başladı. Neden böyle yapıyor yardımcı olurmusunuz???:vur

• Beğen
Tepkiler: karot54

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilen yokmu???

kendin_ol_19

Üye
Aynı sorun bende de yaşanıyor. Bazen telefonu fırlatıp atasım geliyor. Bir de facebook youtube gibi sitelere hiç giremiyorum.

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım ayarlar . bağlantı.yönetim ayarlarına geliyorsunuz 2.seçeneğe girip sınırsız yapıyorsunuz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dadasaktas

dadasaktas

Üye
arkadaşım ayarlar . bağlantı.yönetim ayarlarına geliyorsunuz 2.seçeneğe girip sınırsız yapıyorsunuz

ben bulamadım bağlantı.yönetim ayarlarını nerde

gsad

Üye

arkadaşım benim sınırsız olduğu halde yine de atıyor bazen bir dakikada 3 kere attığı oluyor

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
opera dan girince atmıyo

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
operada skyfire gibi bir program

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
skyfire ı denediniz mi?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım facebook youtube gibi benzeri siteler için skfirenin sitesine girip son sürümü indir

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire ın son sürümünü yükledim çalıştı fakat çok yavaş bağlanıyor.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
telefon hafızan çokmu dolu veya wlan ile bağlanıyorsun deyil mi ?

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
internet paketi vardı video izledim tüketmiş üstünede 300 kontor yemiş o yüzden wifi den bağlanıyorum . 5 gb dolu hafıza var

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
bi telefonu kapayıp açmayı dene bide öyle gir bakalım..

--------------- Ekleme ---------------

birde arka planda açık program bırakma..

Üst Alt