5800 arama yaparken ekran ışığı kapanıyor lütfen yardım !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hrn555

Üye
    Konu Sahibi
5800 arama yaparken ekran ışığı kapanıyor lütfen yardım !!!!!
Arkadaslar arama yaparken ekran kapanıyor tus akilidi acma tusuna basınca acılıyor ekran.ayarlardan falan hepsinden baktım olmadı lütfen yardım edin yetti arık bu 5800 !!!????:vur

ModderFurkan

Üye
hiç güleceğim yoktu Vallahi :D sen bu telefonu alırken ya da aldıktan sonra hiç mi özelliklerine bakmadın? galiba telefonu yeni almışsın neyse sana çözümünü söyleyeyim: bunun çözümü yok:ehe çünkü bu bi hata değil 5800'da bulunan ışık sensöründen kaynaklanır ;)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
hiç güleceğim yoktu Vallahi :D sen bu telefonu alırken ya da aldıktan sonra hiç mi özelliklerine bakmadın? galiba telefonu yeni almışsın neyse sana çözümünü söyleyeyim: bunun çözümü yok:ehe çünkü bu bi hata değil 5800'da bulunan ışık sensöründen kaynaklanır ;)
Arkadaşım ona ışık değil yakınlık sensörü deniyor. hrn555 arkadaşım senin telefonda eğer arama yaparken telefonu kulağına yaklaştırdığın zaman ekran kapanıyorsa bu normal bir durumdur. Eğer telefonla arama yaparken telefonu kulağına yaklaştırmadan ekran kapanıyorsa muhtemelen telefonun yakınlık sensöründe birşeylik var.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Arkadaslar arama yaparken ekran kapanıyor tus akilidi acma tusuna basınca acılıyor ekran.ayarlardan falan hepsinden baktım olmadı lütfen yardım edin yetti arık bu 5800 !!!????:vur

Sanırım telefonunuza ucuz bir ekran jelatini aldınız. Daha önce benim de başıma gelmişti.

Ucuz jelatinlerde üst kısımda sadece ahize bölümü açık kalacak şekilde tasarlamışlar. Yani yakınlık sensörüne tam yapışık olduğu için, arama yaptığınızda cihaz telefonu kulağınıza getirdiğinizi sanıyor ve ekranı kilitliyor.

..

Alığınız jelatin aşağıdaki gibi birşey sanırım:

...

Fakat yukarıdaki resimde görülen jelatin tamamen tasarımcıların hatası, almanız gereken jelatin aşağıdaki gibi olmalıdır:

Eğer yukarıdaki gibi jelatini temin edemiyorsanız, (benim yaptığım gibi) sağ üst kısmını makas/jilet/tırnak makası gibi aletlerle kesmelisiniz.
Böylece büyük bir tasarım hatasını da önlemiş oluyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi
'Patron

'Patron

Üye
Eğer yukarıdaki gibi jelatini temin edemiyorsanız, (benim yaptığım gibi) sağ üst kısmını makas/jilet/tırnak makası gibi aletlerle kesmelisiniz.
Böylece büyük bir tasarım hatasını da önlemiş oluyorsunuz.
Türk Aklı .Helal :oke: Pratik Çözümler vl.98

hrn555

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ona ışık değil yakınlık sensörü deniyor. hrn555 arkadaşım senin telefonda eğer arama yaparken telefonu kulağına yaklaştırdığın zaman ekran kapanıyorsa bu normal bir durumdur. Eğer telefonla arama yaparken telefonu kulağına yaklaştırmadan ekran kapanıyorsa muhtemelen telefonun yakınlık sensöründe birşeylik var.

Yaklaştırmadan ekran kapanıyor nasıl tamir ettirebilirim acaba ?:allalla:

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
pasha14

pasha14

Üye
Servise götür.

s3l3m6

Üye
yaklaştırmadan kapanıyorsa telefonuna yazılım yüklesen iyı olur servisin yapacağı şey budur zaten

• Beğen
Tepkiler: BySeL0

hrn555

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi yazılım yükleyebilirim ?

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
yaklaştırmadan kapanıyorsa telefonuna yazılım yüklesen iyı olur servisin yapacağı şey budur zaten

bence yanılıyorsun. sadece yazılım yükleyip bırakmaz servis. Yazılımı yükler eğer sorun halen devam ederse yakınlık sensörünü değiştirir..

bthn_997

bthn_997

Üye
jelatin takılı mı sende bi söylesen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt