5800 Anketi Lütfen 5800'ı Olan Baksın...

Sponsorlu Bağlantılar

5800 Anketi...

• Süper Bir Telefon Sinirlendirdiği Yanları Oluyor.

Kullanılan: 28 90.3%
  • Keske Almasaydım Cok Pısman Oldum.

Kullanılan: 1 3.2%
  • Lanet Olası Bir Telefon

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bıktım Satmak İstiyorum Ama Verdiğim Paraya Acıyorum.

Kullanılan: 2 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
5800 Anketi Lütfen 5800'ı Olan Baksın...
Cevaplarınızı Bekliyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence harika bir telefon..bana telefonu sevdiren ve bırakmam en zor olan telefon oldu..

futbol123

futbol123

Üye
Süper Bir Telefon Sinirlendirdiği Yanları Oluyor

Lacrymosa

Üye
Telefonun gayet iyi. Beğenmeyen kişiler sanırım özelliklerini kullanmasını bilmiyorlar.

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
Sen Ne Tür Özelliğini Kullanıyosun Ki Zevk Alıyosun Paylaşırsan Bizde Zevk Alalım ?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
telefon 10 numara süper....

cemee61

cemee61

Üye
Telefonun gayet iyi. Beğenmeyen kişiler sanırım özelliklerini kullanmasını bilmiyorlar.

bencede

ama olayi, nokia iphone vs kavgasina cevirmek yersiz. symbian programlar tartisilmaz derecede gelismis programlar neredeyse bilgisayarin yaptigi gibi isler yapabliyorsunuz. symbian kullanmasam sony ericsson kullanirim mesela tipi hosuma gidiyor. iphonada o para verilmez bence ayrica tipinide sevmiyorum ama iphone icinde bir cok uygulama mevcut, sureklide firmalar kendileri icin uygulama yapiyorlar iphone a.
ama olay su: bunlar sadece benim goruslerim hepsinin artisida var eksiside. siz kendinizi hangi telefonla en mutlu hissediyorsaniz, en iyi telefon o dur.
cokmu felsefik oldu ne:P:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
İphone bence fiyatının hakkını veren bir telefon şu ana kadar en nefret ettiğim telefon n97 oldu n97 fiyatının hakkını hiç bir şekilde veren bir telefon diğil ama iphone 'u suçlmamak lazım bence fiyatının hakkını veriyor...ama ger.ekten pahalı bir telefona okadar para verilmez görüşündeyim bende...

cemee61

cemee61

Üye
ayni sekilde ben n97 ye de o parayi vermem bence de haketmiyor

matrixugur

matrixugur

Üye
en çok kurcalanan en çok bozulur :) birde okadar özellik bir arada olunca okadar oluyor nokia yeni dokunmatikleinden bir sürü özelliği çıkarttı sadeleştirme örn:5230

Progressivity

Progressivity

Üye
i-phone dan da bıktın demek ki :D insanın ilk göz ağrı gibisi yok tabi

ibibiq

ibibiq

Üye
1 aydır kullanıyorum dün gece kilitlendi ilk kez pili çıkardım taktım düzeldi bi daha kilitlenmezse sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt