5800 Angry Birds

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
5800 Angry Birds
5800 da oynan en güzel oyun bana kalırsa Angry Birds fakat oyun 45. bölümde bitti.Bu oyunu arkadaşımın iPhone nunda oynadım çok fark var.Öncelikle her kuşun gücünü kullanamıyoruz ve oyun erken bitiyor.Ayrıca biraz ağır oynanıyor.Anlamadığım şu: Bu oyun 3D bir oyun değil kuşla birkaç domuz mimarisi yıkıyoruz.Fakat neden bu oyunu 5800 a uyarlayanlar biraz basitleştirmiş?Bu oyunun daha iyisini 5800 ında oynayan en azından daha uzununu bi yerden bulan biri upload edebilir mi ve bu oyunun bizim telefonlara göre daha üst versiyonu çıkar mı?

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. çıkar

cres557

cres557

Üye
benm tlfnm hacksz bna bu oyunu upload edrmsnz.

'Patron

'Patron

Üye
iyi konu açmışsın arkadaşım. aynı sekilde iphone ile arasında dağlar var. tam ıyı eğlenıodm 45. bolumde bıttı ya :( bu arada sarılı kuş favorım yarıo geçio ya :D

olcay.bozdemir

Üye
harbi öyle ya, o sarı kuş tam bi manyak :D

'Patron

'Patron

Üye
ya aslnda herseyn iphonedn ozenti olmamasi lazm. bukdar ezkmi bu nokianin uygulma yapimclari? ugrassalar sper oyun yparlar.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Bounce da aslında Rovio games in :D Ben pcde oynuyorum iphone la aynı grafikler o kadar kastırcak birşey de değil.Botuyu 50 kusür mb diceksiniz ama benim telefon da 30 mblık oyun var kasmadan oynanan adını hatırlayamıyorum ama oviden indirdiğim bir oyunda(Topun falan var adamınla dolaşıp ada da bowling tarzı bir oyun oynuyosunuz bilen bilir).Uzun lafın kısası ben 5800 ın bu oyunun daha üst seviyedeki versiyonunu çalıştırmaması için bir engel göremiyorum.

Ayrıca 5800 da angry birds yok o oynadığımız Cow Tossing in karakter ve mekan değiştirilmiş hali.Forumdan aratın zaten levellar aynı :D domuz yerine şovalye kuş yerine leylek domuz geyik var :D eğlenceli bir oyun

ces5

ces5

Üye
sanmıyorum çıkacağını, 3d çıkarsa ya grafikleri daha da bozarlar yada çıkmaz, iphone os yada andorid deki gibi bi performans ve uygulama symbiandan beklememek lazım

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunda öyle aman aman bir oyun değildi 3D falan değil.HD olmasına da gerek yok ama en azından tüm fonksiyonlarını kullanabileceğimiz bir hale gelmesi iyi olur.

Dream0ver

Üye
evt ya o kadar da basit olamaz. bilen bilir The Big Roll in Paradise. 20mb oyun tam 3D ama hiç kasma yok harika ötesi... neden aynısı gibi Angry Birds entegre edilmesin... N8 çıktı diye 5800'a bakılmama olmasın... yapılacagını düşünüyorum insşallah....

SilentOne

SilentOne

Üye
inşallah

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
evt ya o kadar da basit olamaz. bilen bilir The Big Roll in Paradise. 20mb oyun tam 3D ama hiç kasma yok harika ötesi... neden aynısı gibi Angry Birds entegre edilmesin... N8 çıktı diye 5800'a bakılmama olmasın... yapılacagını düşünüyorum insşallah....

Çok yaşa big roll in paradise bi üst mesajımda bahsettiğim oyun :D

thevast33

Üye
Arkadaşlar bende Nokia x6 var bu oyunu her yerde aradım fakat bulamadım bana link atar mısınız? Herhalde x6da da çalışır sonuçda 5800la x6 aynı.

'Patron

'Patron

Üye
gir oyun bolumune orda var.

SilentOne

SilentOne

Üye
oyunlar bölümünde var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...