5800 altyazı destekli video player ?

Sponsorlu Bağlantılar

x76

Üye
    Konu Sahibi
5800 altyazı destekli video player ?
arkadaşlar bildiğiniz üzre bazı videoların altyazıları dışarıda olur genellikle .srt formatlı olurlar acaba bunları açacak bir video player var mı yada bu altyazıyı videoya kalıcı (gömme) yapabileceğim bir program biliyormusunuz (avi recomp hariç lütfen)...

rcarlos

Üye
AVI ReComp ile Altyazıyı gömüyorum .. Daha Sonra Format Factory ile Nokia 58xx Seceneği ile mp4'e çevirip telefona atıyorum Çok Kaliteli bir görüntü elde ediyorum.. Avi Recomp'un tek dezavantajı cok uzun sürmesi filmin süresi kadar sürüyor bende altyazıyı gömmesi.. subtitle workshop var herhalde fakat ben çözemedim programı

clltncr

clltncr

Üye
Format factory programinda mp4`e cevirirken alt yaziyi da yukleyebiliyorsun, telefonun real player`inda alt yazili gosteriyor

rcarlos

Üye
evet format factory ile hem altyazıyı gömebiliyorsun hemde 5800 mp4 moduna dönüştürebililiyorsun 30-45 dakka gibi bir sürede ... ben sonunda yapabildim

Programı acınca yandaki menuden "Tümüne Mobil Aygıt" a tıkladıgında video ses seçenekleri çıkıyor .. orda + Ek Altyazı seçeneği var "+" ya basıp Ek Altyazı (srt:ass:ssa:idx) var yanına mouse ile tıklayıp en sonunda "..." şeklinde var oraya tıklayıp filmin altyazısını ekleyebiliyorsun

maktama

maktama

Üye
Format factory de alt yazı ile filmin simi aynı olursa format factory altyazıyı otomatik filme yerleştiriyor sanırım.(filmadı.avi filmadı.srt gibi) Ben hiç ayarlama yapmamıştım, pat diye koymuştu:)

ömer_21

Üye
arkadaşım pc programı diyorsan allok video converter kullan bence çok işine yaraf çözünürlüğü 640-480 high mp4 yap görüntü kaliyesi süper olur ayrıca üstteki menüden de altyazıyı gömebilirsin....

simaros

simaros

Üye
xdiv4 çok güzel hd

daniel_23

daniel_23

Üye
imzamda resimli anlatım mevcuttur.