5800 almayı düşünüyorum sizce...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 almayı düşünüyorum sizce...
sizce nasıl bir telefondur?

sakın pişman olursun onun yerine piyasada süper android telefonlar var

Tepkiler: apomsu

tatula38

Üye
bence de kardes sen 5800 yerine android tellere bak

_K@YIP_

Üye
Bencede Sakın Alma Parana Yazık Olur

__xXx__

Üye
kardeş o cihaza para vereceğine git c6-01 al tadından yeyemezsin ya da arkilerin dediği gibi gio al ama onu da tavsiye etmem samsung eskisi gibi iyi cihaz üretemiyor ben gio aldım 1 hafta geçmden arıza çıkardı kim ne derse desin samsung da eskisi gibi sağlam değil ama lg model androidlere güvenebilirsin ya da paran varsa htc al mesela wildfire s dehşet cihaz sana bunları öneririm ama samsungdan da uzak dur

nonamex

Üye
5800 almada ne alırsan al Resistif (halk arasında bastırmatik) ekranlı bir telefona para verilmez, zaten çok kalın bir telefon

buket2

Üye
bence daha güzel telefonlar alabilirsin androidli... nokia sağlam güzel telefonlar üretiyor ama işletim sistemi açısından düşüşlerde... bence bütçene göre htc, lg ya da apple bakabilirsin... ki benim önerim en uygun fiyatlı olan dova display ekran ve 2mp ön kameralı optimus black ve htc hd 1 olur...

oyuncak gibi herkezin elinde var o telefondan,sonra skılırsın daha güncel cihazlar daha uygun olur.

'Patron

Üye
geçtı onun devrı dostum..

Konu Sahibi
tmm arkadaşlar hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.

----------Eklendi @ 15:34:08 ---------- Yazıldı @ 15:30:20 ----------

peki androidlerin 2.el fiyat aralığı nedir yardımcı olur musunuz bu konuda.

PureFood

Üye
Geçen sene bu devirler olsa al derdim

Ama sakın alma ölü bi işletim sistemine de para da yatırmak yazık olur..

C6-01 var az ekle onu al 600 tl kampanyada

Ocean258

Üye
verdıgın paraya yazık gunah derım kardes.. hıcc bulasma..

sakın hata yaparsın daha guzl telefonlar var bence biraz dahabiriktir paranı guzl bi android al 5800 modası geçti herkeste var kızılay dağıtmış gbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...