5800 Alım!(Lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
5800 Alım!(Lütfen)
Arkadaşlar hayırlısıyla 5800 almaya karar verdim ama şuan için önerebileceğiniz ucuz bir mağaza var mı ve bu telefonun bir sorunu var diyorlarda bir yeri çıkıkmış fln bir yardım ederseniz sevinirim :)birde bana telefon hakkında bilgi verebilirmisin sorunları ve güzellikleri hakkında :)

brk38

brk38

Üye
ben ce c6 yı bekle bende alcak tım 5800 işuan c6 yı bekliyorum bence sende bekle.5800 da sorun yaşayan çok.forum da ara bi istersen

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Valla Media Markt düşük fiyat garantisi veriyor ve aynı ürünü daha pahalıya bulursan aradaki farkın iki katını veriyormuş. bi bak istersen.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
C6 yı beklerimde güzelse fiyat farkı olursa ...

bybilal

bybilal

Üye
hepsiburada da da en iyi fiyat güvenilir yer. Kart seçenekleride çok kredi kartına alıcaksan. Özellikleri forumda çok yerde var. O fiyata alınabilcek en iyi telefon senin için. Her türlü ihtiyacını dört dörtlük giderir. V60 Güncellemesi geliyo inşl oda olursa sorunsuz bi 5800 olucak

berking35

Üye
kardes aynen bekle c6 al !!!

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
biraz bütçe aşıyor o yüzden yoksa gayet güzel bir telefon C6

brk38

brk38

Üye
bekle kardeşim bi çıksın c6 duruma göre bakarsın dediğim fiyat tahmini fiyat bence bekle

omerynd

omerynd

Üye
al kardeş gözün arkada kalmaz. 400 küsur liraya düşmüş fiyat al kesinlikle. Eğer 900 lira x6 ya bir o kadar da c6 ya verecek durumun yoksa al. 1000 lirayla başladı 5800 da unutma kaliteli telefon en az iki sene her işini görür. Sonra zaten moda ya sende değişirsin telefonu. Yoksa harika bir telefon iki senedir desteği sürüyor dile kolay. Bu kadar desteklenen başka telefon yok. Sorunlu falan da değil telefon anlayan adam herşeyin üstesinden geliyor. 900 lira dediğiniz telefonun yazılımını buna da kurabiliyorsun daha ne olsun

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Doğubankda fiyat uygun buldum KVK ve Genpa garantili sizce doğubankdan almak iyimidir eskiden kaçar fln diyorlardı

--------------- Ekleme ---------------

birde kasa açıklığı fln yok dimi artık

JayJayyy

Üye
son sürümlerde yok artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt