5800 alıcam ama birileri bana fikir versin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

5300RIM

Üye
    Konu Sahibi
5800 alıcam ama birileri bana fikir versin
arkadaşlar ben 5800 expressmusic almayı planlıyorum bu telofonunun iyi ve kötü yönlerini söylermisiniz bu telefonu öneriyormusunuz.ben 500-550 tl arasında ve dokunmatik bir telefon düşünüyorum bu telefonu önerdiler ne dersiniz.:aman2::bigstar::aman2:

Revengeful

Emekli Yönetici
iyi yönlerini saymakla bitmez :)

Ama kötü yönleri...
1- Donma sorunu
2- Arasıra hafıza kartı içindeyken telefon açılmıyor
3- Ben yaşamadım ama bazılarında telefon kendiliğinden kapanabiliyomuş

İyi yönleri...
1- Kendi Browserı hızlı
2- Bu fiyata bu özellikte başka telefon bulamazsın :)
3- Wifi var,3.2 mp kamera var (el ile ayar yaparsan daha iyi çekiyor)
4- Ekranı kolay çizilmiyor
5- Her güncellemede farklı yeni özellikler geliyor
6- Telefon yere düşse bile korkma sapasağlam :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
bence iyi düşün... iyice bi araştır, bu telefon hakkında baya bi bilgi topla, ondan sonra almaya karar ver...

futbol123

futbol123

Üye
almanı tavsiye ederim ama çabuk arıza veriyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence iyi düşün..

brawo_41

brawo_41

Üye
bn bır ay arastırdım oyle aldım sende arastır bnce

Revengeful

Emekli Yönetici
Sürekli arıza veriyor...Sonradan üretilecek partilerden almanı öneririm . Şuan deneme aşamasında...

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
bana güzeli denk geldi sanırım henüz bir problemi yok

scuf

scuf

Üye
telefonu almadan önce + yönleri fazladır diye aldım bende ama inan artı yönleri kadar da eksi yönleri var bence iyi düşün , bnm için en büyük eksisi telefonun ve dokunmatğinin bir süre sonra geç tepki vermesi oldu 1 aydır kullanıyorum ilk aldığım gibi değil resmen ekrana vuruyorum bazı yerlerde tepki versin diye tabi telefonun hafızsı doldukça ki bnm şu an 2 Gb si dolu gerisi boş olmasına rağmen telefon ağırlaşıyor haliyle ekran dokunmatiğine yansıyor telefonun işlemci hızı biraz düşük o yüzden olsa gerek bu donmalar, madem telefonun işletim hızı yavaş o zaman ne diye 8GB destekli hafıza yuvası yapıyor anlamış değilim 8GB nin en fazla 4 Gb si kullanılabilir ondan sonrası tam br eziyet olur heralde.Birde bazen kafayı yeyip telefonu açtığımda açılışındaki nokia yazısında takılı kalıyor mecburen bataryayı çıkarıp takıyoruz , özellikler iyi güzelde keşke az daha şu MHZ hızını yüksek yapsalarmış.

pomax

pomax

Üye
bende cok arastırdımda(yaklaşık 2-3 ay) aliyim mi almiyim kafama takılan tek soru arızaları.. v 4.0 dan sonra donma arıza vs olay oluyor mu

Revengeful

Emekli Yönetici
Evet donmalar çoğaldı ve arızalar devam ediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt