5800 alıcaklar önce bu konuya baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
5800 alıcaklar önce bu konuya baksın
evet arkadaslar

telefonu alıcak olan kişiler konuya bakar sorunlarını artılarını eksilerini okur ona göre karar verir.

şimdi 5800 hakkında görüşlerinizi yazınız herkese bir faydası olsun :)

anılbaran

anılbaran

Üye
böyle konu acarsan herkes gekir yok su kötu yok bu kötu su guzel degil ıvır zıvır daha sonrada kavga cıkıyo :(

ka2000dir

ka2000dir

Üye
bencede ama başlığa 5800 yazmamalı

SilentOne

SilentOne

Üye
bncede ama sunu diyim 5800 alıcaqına c6-01 al derim size 5800 ın devri kapandı ama satısı yapılıyor oda ayrı bişi

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
5800 devri bitti bende 5800 kullanıyordu şans gereği garantinin bitmesine az kala garantiden iade geldi biraz bekleyip c6-01 veya yeni çıkacak olan 500-600-603-700-701 herhangi birisi almayı düşünüyorum biraz beklemek en iyisi ama bu saatten sonra 5800 alınmamalı bir 5800 kullanıcı olarak bunu söyleyebilirim teknoloji her gün değişiyor

Lenneth

Üye
Bu devirde 5800 alinmaz artik c6-01 e bakmali.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu saatten sonra kimse 5800 almaz, almamalı. 5800 zamanının en güzel telefonuydu. O telefonu şimdiki yeni cihazlarla karşılaştırıyorsunuz, hatta iPhone4le karşılaştıranı gördüm :D biraz mantıklı olun.

• Beğen
Tepkiler: Burak
kcsoft

kcsoft

Üye
evet şimdi 5800 dan daha güzel ve süper özellikli telefonlar var

Burak

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yorumlar için. :)

Burak

Üye
    Konu Sahibi
yokmu baska yorum beyler ?

EFG_07

EFG_07

Üye
bende bi 5800 kullanıcısı olarak artık 5800 alınmamalı diyorum , doğru zamanında çok iyi telefondu ama şimdiki telefonlarla kıyaslamamak gerekir kısaca 5800 ın artık modası bitti

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
teknoloji ilerliyor tabiki yeni trend ler tercih ilk çıkan tlf şimdiki tlf kıyaslarsak ... Teknolojiye bağlı

mertko12

mertko12

Üye
ama tarihi telefon bea nokianın 2.nci göz ağrısı

ak42

ak42

Üye
valla ilk çıktığı günden beri 5800 mavi kullanmaktayım bu zamana kadar beni memnun etmeyen tek tarafı kamerası oldu onun dışında bi memnuniyetsizligim olmadı en çok hoşuma giden sesi müzik dinlerken film izlerken büyük keyf alıyorum

Burak

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yorumlar için. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt