5800 aldım bana bi yardım edermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vj_sinan

vj_sinan

Üye
    Konu Sahibi
5800 aldım bana bi yardım edermisiniz ?
Arkadaşlar ben 2 gün önce 5800 aldım ve hemen v40 yükledim daha adam akıllı kullanmayı bilmeden :D

şimdi size 2 tane sorum var

ben bu gps yi kullanamıyom anlamadım gitti ovi midir herne bişiyse bu bnm nerde olduğumu bulmuyo tabi doğal olarak da nereye gitceğim yeride bulmuyo .. bu programı nasıl kullana bilirim veya şu garmin denilen programın böyle ovi gibi maps i varmı bu garmide anlamadım ya

2. olarak da opera fln kuruyolar telefona bu opera ney
3.bu telefona bişiler yüklüyoz ama bu telefon işletim sistemi göçerse ( program yüklemekten ) kendimiz işletim sistemini tekrar kurabilirmiyiz

he bide güzel temalar varsa link verirmisiniz?

--------------- Ekleme ---------------

yardım eden ykmu arkdaslar

Benj

Benj

Üye
üff Kardes Senin isin Zor :) Garmin Konusuna Geceim Hemen AcikLamaLi AnLatim YapiLdi Konuyu Arat DikkatLice Oku istersen.. yada 5800 iLe iLqiLi Herseti Oku :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
üff Kardes Senin isin Zor :) Garmin Konusuna Geceim Hemen AcikLamaLi AnLatim YapiLdi Konuyu Arat DikkatLice Oku istersen.. yada 5800 iLe iLqiLi Herseti Oku :)
:ehe:ehe:ehe noldu hemen tırsmıssın?

Benj

Benj

Üye
Biraz öyLe oLdu ALbayim :) Ama Yinede Yazdim yani Bunda Sükür xP

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne yalan söyleyim benim de gözüm yemedi 5800 sorunlarından gına geldi..:ehe

aryscat

aryscat

Üye
Opera mini 5 beta 2 browser bir web tarayıcısı uygulamasıdır. Az veri harcar.
Sistem çökerse telefona *#7370# yazıp güvenlik kodunu girer format atarsın. Sitede os9.4 temaları bölümünde birsürü tema var.

Benj

Benj

Üye
isin iLqinc Tarafi yani Hepsini ArkadasLar Yazmis.. Coqu 5800 KonuLarindaki TemeL ProbLem Bence :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim verdiğim konulara ve Fun Club'a baksanız hepsinin cevabı var..sorun yok aslında..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
    Konu Sahibi
önce şu garmine gelmeden önce bu ovi movi diyoya ya kanka valla bn bunu kullanamıyom ya bi resimli anlatım falan yokmu .. şimdi gecenin soğugunda çıkıcam dışarı azcık kurcalım telefonu bakalım olcak mı diye nolur bi resimli anlarım falan varsa birisi yardım etsin üşütmiyim :)

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
blader opere internet programıdır.

super temalar var en alttan nokia seç 5800 bul thema ya gel ındır

Benj

Benj

Üye
Oviyi Kurdun mu Pc'ne ?

vj_sinan

vj_sinan

Üye
    Konu Sahibi
kurdum kardeşim

nokia ovi suite yazıyor

Benj

Benj

Üye
Simdi Sana Kisaca Ne ise Yaradiqini AnLataim..

BiLqiLerini Senkronize Etme Ve YedekLeme
Toplantılar, rehber, görevler ve dahası – Nokia Ovi Suite size bilgilerinizi bilgisayarınızda, cihazınızda ve çevrimiçi olarak senkronize ve güncel tutma olanağı sağlar.

Cihazina Dosya KopyaLama, KartvizitLerini DüzenLeme, FotografLari Yönetme, Kisa MsjLarini Yönetme Gibi isLerini KoLayLastirir Bunun Gibi SeyLer iste.. Yeni yazılım indirme ve yükleme ondan sonra Nokia Ovi Suite ile bilgisayarınızı İnternet’e bağlama Gibi $eyLer..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
    Konu Sahibi
hacım pardon galiba ben bi yanlışlık yaptım bu telefonun içinde map varya sesli görüntülü onu yapamadım ya gps yi işte ovi den kastım oydu :S pardon ya

şimdi bu gps işini nasıl yapıcaz ?

Benj

Benj

Üye
Cok basit Arkadasim Dert Ettqin $eye Baq :D KuLLandiqin Operatörün Sitesine Gir.. TeLefon ModaLini Girip GerekLi internet GPRS Veya Her Neyse istediqin O Ayari Kendine Gönderebiliyorsun.. Hadi KoLay GeLsin..

Ama Birsey Daha Var Eqer 3G GörüntüLü Arama Yapmak icin üyeLik Lazim Oparatörün Sitesinden Bu BiLqiyede uLasabiLirsin..

murat kalkar

Üye
GPS diyor GPRS değil yaaa

haritayı aç. açık bi alana çık. en fazla 1-2 dk. bekle ... sağ alt köşede sarı yanıp sönen bi ikon var o yeşil olcak ve duracak. yerini bulup kırmızı şekilde ekranın tam ortasında belli edecek. sen yürürsen ve arabaya binip gidresen oda senle gider. navigasyon da yaparsın tabiki. lisansın varsa veya telefonun hackliyse. kolay gelsin

vj_sinan

vj_sinan

Üye
    Konu Sahibi
valla daha dün aldım işte telefonu 3 aylık lisans vardır heralde içinde :D öyle diolardı

şimdi şöyle bi garip bişi var ben bu garmini kurdum eyv ama garmindeki map bi değişik yani cep telefonunun içindeki o harita gibi güzel deil :D he bide bu hack olayı ne ?

Progressivity

Progressivity

Üye
kardeşim sen Symbian Destek bölümünü iyice bir oku bakalım ona rağmen anlamadığın şeyler olursa yardımcı oluruz ayrıca gps ayarlarından sadece tümleşik GPS i seç diğerlerini seçersen hattından kontor gider tümleşik GPS i seçersen dahili GPS alıcısını kullanır ona göre yap

vj_sinan

vj_sinan

Üye
    Konu Sahibi
valla şuan konturum yok o yüzden bişi gitmiyo ve gösteriyo ama elbette kontr alıcam :D o zaman ne yapmam gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt