vj_sinan
Üye
5800 aldım bana bi yardım edermisiniz ?
Arkadaşlar ben 2 gün önce 5800 aldım ve hemen v40 yükledim daha adam akıllı kullanmayı bilmeden 
şimdi size 2 tane sorum var
ben bu gps yi kullanamıyom anlamadım gitti ovi midir herne bişiyse bu bnm nerde olduğumu bulmuyo tabi doğal olarak da nereye gitceğim yeride bulmuyo .. bu programı nasıl kullana bilirim veya şu garmin denilen programın böyle ovi gibi maps i varmı bu garmide anlamadım ya
2. olarak da opera fln kuruyolar telefona bu opera ney
3.bu telefona bişiler yüklüyoz ama bu telefon işletim sistemi göçerse ( program yüklemekten ) kendimiz işletim sistemini tekrar kurabilirmiyiz
he bide güzel temalar varsa link verirmisiniz?
--------------- Ekleme ---------------
yardım eden ykmu arkdaslar

şimdi size 2 tane sorum var
ben bu gps yi kullanamıyom anlamadım gitti ovi midir herne bişiyse bu bnm nerde olduğumu bulmuyo tabi doğal olarak da nereye gitceğim yeride bulmuyo .. bu programı nasıl kullana bilirim veya şu garmin denilen programın böyle ovi gibi maps i varmı bu garmide anlamadım ya
2. olarak da opera fln kuruyolar telefona bu opera ney
3.bu telefona bişiler yüklüyoz ama bu telefon işletim sistemi göçerse ( program yüklemekten ) kendimiz işletim sistemini tekrar kurabilirmiyiz
he bide güzel temalar varsa link verirmisiniz?
--------------- Ekleme ---------------
yardım eden ykmu arkdaslar
Garmin Konusuna Geceim Hemen AcikLamaLi AnLatim YapiLdi Konuyu Arat DikkatLice Oku istersen.. yada 5800 iLe iLqiLi Herseti Oku