5800 aldığım sertikayı nasıl öğrenebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
5800 aldığım sertikayı nasıl öğrenebilirim?
Selamunaleyküm,nokia 5800 telefonum için telefoncuya bir profram istemiştim oda sertikika gerekiyor demiş ve almış yüklemişti.hellox gibi birşeylerde yüklüydü,neyse telim sorun olunca servise gönerdim format atıldı o progrmda silinmiş.şimdi benim sertifika gittimi?yeniden mi almalıyım?çünkü bir program yüklüyorum.desteklemiyor-sertifika gerek-süresi geçmiş sertika gibi uyraılarla karşılaşıyorum.
ne yapmam gerek.
-nokiada ücretsiz harita-yer bulma-novigasyon programalrı varmı?yani internete yada wap deniliyor ona bağlanmadan olabilirmi?
-bazı şifre programalrı kuruyor çalıştırıyor ama herhalde kullanmayı bilmiyorum klasöre yada dosyaya en kolay şifre nasıl koyabilirim.
 


n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
celibar tşk ederim.nokia 5800 telefonum.ben sertifika almıştım.ama sanırım bunu pc ye inidiriyoruz anlamadım sertifika bir numaramı bunu telefoncuda yatrımıştım.format atınca gidiyormu bu.yada daha önce aldığım sertifiyı kullanabilirmiyim.nasıl öğrenebilirim.
-nokia 5800 telefonumun ana menüsünde ücretsiz hava durumu vs..günlük bilgielr olan bir tema koyabilirmiyim?linkini verebilirmisiniz?

--------------- Ekleme ---------------

telefonumun sürümü=V51.0.0006
sürüm tarihi=09.07.2010
özel sürümü=51.0.006.C01.01
 
celibar

celibar

Üye
sertifika numara değildir.sertifika sonu cer ve uzantılı iki dosyadan oluşur.bu dosyalar sis veya sisx dosyalarının içine program yardımıyla gömülür.telefonda programın yüklemesine izin verir.hack programıda telefon hafızasına çeşitli dosyaları kopyalar ve telefon hertürlü programı yüklemeye izin verir.dosyalar telefon hafızasında olduğu için format atınca bu dosyalar silinir ve hack programını tekrar yüklemek gerekir.eğer elinde cer ve dosyaları varsa helloox2'yi sertifikalayıp telefona kurduktan sonra hack işlemini yapabilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

bu da hava drumunu gösteren ev ekranı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...c-telefonlarindaki-gibi-cok-guzel-348344.html
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt