5800 Alacam ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
süper telefon benden de:oke:

punqermojo

Üye
parayı biriktir yeni çkan iphone al Nokia saglam telefondur asla şaşmam ama sertifik hataları yüzünden kötü bi durum ama bn al derim

frowell

frowell

Üye
parayı biriktir yeni çkan iphone al Nokia saglam telefondur asla şaşmam ama sertifik hataları yüzünden kötü bi durum ama bn al derim

Haklısın aslında ama 5800 ı hacklediğin zaman sertifika hataları kalkıyor.Bide 5800 a rezil diyan arkadaşlar bence yanılıyorsunuz çünkü bu telefon özelliklerine göre çok ucuz hemde kötü bir telefonda değil benim şuana kadar ki tek sorunum biraz yavaş olması oda inşallah v60 da düzelecek(çıkarsa tabi).Bence daha almadıysan al derim..:oke:

cenk.den

Üye
alma kardeşim sakın alma telefon kullanmaktan soğudum. kaç defa güncelleme yaptırdım bellei değil aynı güncellemeyi 3 defa yaptırdım düzen tutmadı.
arka kalem tutucu kapağı 3 defa değişti 3.sü siparişte ben 6 ayda bıktım telefondan.

WastabMan

WastabMan

Üye
Arkadaşım fikirlerine saygı duyuyorum ve aynı sayğıyı bekliyorum ben yaşadıgımı paylaşdım ve birbaşka kişi veya kişilerin de madur olmamasını istedim verdigim linklere gir bak onlar benim konularım ve yaşadıgım olumsuzluklar sorunlar en iyi yaşayan anlar bu cihaz sorunlu sorunlu olmasa idi değişime almazdılar
ve de ekliyeyim güncelleme yapamazsınız demedim güncellemelerin siteden kaldırıldıgını yazdım nedeni ise bir forumda gördüm kontrol ettim ve bunu burada paylaştım belki şimdi tür kodunu girince güncelleme gösteriyor olabilir çünki kontrol etmek gereksiz ozaman durum buydu sende kontrol et bak güncelleme var ise bildir servisden güncelleme elbette yaparsın sen neden evinden yapamadın güncellemeyi onu açıkla çünki tel güncellemeyi bulamıyor çünki nokia güncellemeyi geri çekdi çünki v40 den sonra 5800 sapıttı radyo çıldırdı telefon tam bir kabus oldu.

kardeş tamam sende olabilir ama bu sorun bizde yok.. sen herhangi birşey yaptığın için sapıtmış olabilir.. ama bu bizde yok!. neyse konuya eskidi.. güncel tutmanın gereği yok..

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
telfn geLdi arkadaslar gayet güzel .. bisy cıkmadı suana kadar sesine laf atanlar ? :D siz bi telfndan daha ne beklerdiniz? xD güzel yani yksek baya .. en önemlisi kaliteli ..

Smdi ilk önce telfna ne kurmm gerek ? ..

Harita programı olarak ücretsizlerlnden
Web tarayıcı olarak ?
Msn olarak ?
Vs. sizin tavsiye ettiğinz programlar

frowell

frowell

Üye
Buyur Kardeşim: http://www.maxicep.com/sizlerden-ge...k-programlar-nelerdir-iste-cevabi-363259.html Hayırlı olsun telefonun.

Bunlarda benim konularım içlerinde telefona yararı dokunacak uygulamalar var.şuan senın bunlarla ılgılı bılgının oldugunu sanmıyorum ama google ye yazarak bulabılırısn. ;)

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lar/butun-handy-uygulamalari-leri-372215.html

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...r/100-adet-offscreen-uygulamalari-372128.html

http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-xpressmusic-kamera-ayarlari-yeni-370267.html

okumus_43

okumus_43

Üye
Hayırlı olsun kardeş iyiki kimseye kulak asmadında aldın mükemmel bi telefon hayrını gör...

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi

arkadasım tesekkürLer :D pM atmıssın aama , ben sana cevap veremiyorum :S

Davulbaz

Davulbaz

Üye
aramıza hoşgeldin dostum :ehe

americanboy

americanboy

Üye
bence alma bu telefondan bende dahil çok çektik hep fabrika hatası duruyor buna vereceğin parayla netten paralel ithalat x6 bulursun 500-500 gibi

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
yoooyuo telfn gayet süper .

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
herkes tutturmuş bir fabrika hatası deyimini..

neyi var 5800 neresinde hata var ?

simaros

simaros

Üye
sen sonradan güncelleştirisinne dert ediyon

americanboy

americanboy

Üye
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nono:

kartal158

kartal158

Üye
v51 de çok şükür hiç problem yaşamadım

rinti

rinti

Üye
telefonu adam gibi kullanırsan pc yerine koymayıp uygun şekilde kullanırsan güncellemelerini zamanında yaparsan bomba gibi bir telefon rezil diyenler var yazıları okudum ben 6 7 aydır kullanıyorum ne radyo ne tuş kilidi hiç bir şekilde kasma yada donma olmadı taş gibi telefon şiddetle tavsiye ederim......

--------------- Ekleme ---------------

tamamen kullanıcı ile alakalı adam gibi kullanırsan telefonun hakkını verirsen o da sana verdiğin paranın hakkını verir 5800 İÇİN REZİL DİYEN ARKADAŞLAR ACABA TELEFONU TOZDAN SUDAN NEMDEN NE KADAR KORUYABİLDİLER YADA NE KADAR ZAMAN ARALIĞI İLE TEMİZLEDİLER ELEKTRONİKTE BU ÇOK ÖNEMLİ. CİHAZIN PERFORMANSI KULLANICI İLE DOĞRU ORANTILIDIR.....

lynx17

lynx17

Üye
Alma diye basıyorsunuz cevabı, peki nedenini neden söylemiyorsunuz bilgi için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt