Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 alacaklar buraya baksın!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drmmr14
Üye
Konu Sahibi
5800 alacaklar buraya baksın!!
Arkadaşlar 5800 alacaksanız cihazın kutusunu özellikle inceleyin bazı modellerde tv out özelliği desteklenmediği söyleniyor
Nadir
Emekli Yönetici
kardeşim o tv outun desteklemesiyle ilgili değil..bütün 5800 larda kulaklık girişi yani jakı aynıdır..bu versiyonda sadece tv out kablosu yok..ondan öyle denmiştir..çünkü son 5800 indiriminde kutunun içeriği baya azaltılmış bunlardan biride tv out kablosu..N81,N82 gibi telefonların tv out kabloları uyumlu..tv outu desteklememesi sadece kutu içeriğinde tv out kablosunun olmaması anlamındadır yoksa her 5800 la tv out kablosuyla tv ye bağlanabiliriz..
drmmr14
Üye
Konu Sahibi
yok üstad bu bilgiyi aldığım sitede kablo dahi olsa bunun telefonun yazılımı tarafından desteklenmediği yazıyor!
--------------- Ekleme ---------------
jak aynı olabilir ama yazılımsal veya donanımsal olarak tv out desteklenmiyor diyor.
Nadir
Emekli Yönetici
olabilir hiç karşılaşmadım..
drmmr14
Üye
Konu Sahibi
dikkatli olmak lazım çünkü tv out özelliği hakikaten güzel internete girmesi ayrı bi güzel. aynı bilgisayar gibi oluyo. telefondaki vidyoların da eğer kalitesi yüksekse tv deki görüntüsü güzel oluyo.hatta internetten eurosport gibi tvlere girip maçları tv ekranında izleme imkanı var
Nadir
Emekli Yönetici
sağol bu güzel bilgiler için..
nokıan70es
Üye
5800 wlandan video izlemede sorun cıktığı söyneniyor bende almayı düşünüyorumda tavsiye edermisiniz.Bu sorun haledilir bişey mi ?
petrucci82
Üye
olur mu öle saçma şey ya birinde var birinde yok.o başka bir şey sanırım kendi kablosu dışında bir kablo kullanılması dışında çalışmayacığından bahsediyor..çünkü bunlar 4 uçlu 3,5 mm jacktır..farklı bir kablo telefona zarar verebilir çünkü..rahat rahat alın 5800 ınızı....ben 21 tl ye aldım tv out kablosu yan sanayi ama süper..dvd player gibi oldu telefonum...
yok çevirdim kutunun üzerindeki yazıyı çevirdim..bu model tv out desteklememktedir diyor..kafam karıştı şimdi...çin malı mı ki acaba?
Cs***MaN
Üye
Nasıl olur bu çok saçma bir şey .......
TheDarKinq
Üye
5800 larda suan satısında tv kablosu sehpası flan yok o dur o yoksa nasıl desteklemez sacma bısey
scuf
Üye
bütün 5800 lar Tv özelliğini destekler bazılarının desteklemeyip bazılarını destellemsi olamaz aynı telefon ama farklı özelliklermi olacak saçma olur gibime geliyor , arkadaşların dedği gibi o uyarı paketten tv kablosunun çıkmaması veya telefonda tv bağlanma yazılımımın kurulu olmaması uyarısı olabilir en olmadı kullanım kalavusuda yazar zaten TV çıkışı diye gösteririr üstteki kulaklk yerini oraya bakabilirler gerçi kullanım kalvuzunda TV ile bağlanma hakkında bilgi vermemiş hiç oda ilginç .
petrucci82
Üye
tv ye bağlanmak için yazılım gerekmez bu zaten telefonda donanımsal olarak çakılı bişey..belki gösterim biçimleriyle ilgili değişklikler için bir yazılım çıkar ilerde..o ayrı..ama resimdeki kutuda gerçekten tv out bu model tarafından desteklenmez diyor..bence çim malı bir kopyadır bu.
scuf
Üye
en garnti yol telefonu alırken bakın varmı yokmu diye kutu falan hikaye , kulaklığı takın telefona , takınca ekranda hangi mod istersiniz gibi bişey çıkıyor seçeneklerde TV çıkışı varsa TV bağlanma özelliği vardır .