Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 açılmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qweewq112
Üye
Konu Sahibi
5800 açılmıyor
arkadaşlar 5800 ı kapattım ve bidaha açamadım yarım saat şarjda durdu yine açılmadı hiç titreşim felanda yok nekadar açma tuşuna basarsam basayım açılmıyor lanet olası telefon bozuldu galiba hiç açılmıyor ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
'PESIMIST'
Üye
dostum hard formati dene bence ise yarar..
PriZm
Üye
ama titreşimde vermiyor diyo hard format çözmez donanım zarar görmüş
geçmiş olsun
yuXeXescaner
Üye
kart, hafıza kartı, pil çırakırlacak.. 10 15 snsonra sadece pil takılıp çalıştırılacak.. tekrar kapatılıp sim ve hafıza kartı takılacak ve çalıştırılacak bi yerde bi program var ama ara ara yapıyor sadece 5800 değil nokia genelde bu sorun var...
goktas19
Üye
Kardeşim ram ın yanmış olabilir servise ver baksınlar ama büyük ihtimal ram ın yanmıştır... Bi üstünü takarlar serviste ram ın
anılbaran
Üye
kardeş oo işin çözümü bu olabilir gecen yazılım yüklüyodum yarıda kaldı aynen senin dedigin gibi açma tusuna basıyom hiç tepki yok ne titreşim ne bişi
bende hemen jafla orginal yazılımı yükledim sorun çözüldü şuan sapasaglam sende dene bence
technoshark
Üye
hiç tepki vermemesi kötü bir durum aslında...
@anılbaran senin olay daha farklı sen yazılım yüklerken susturmussun .... ama arkadaş bır anda gitmiş... onun durumu daha farklı olabilir bence. gerçi nokia 5800 ların başlıca sorunlarından gibi duruyor.
hiç tepki vermemesi kötü bir durum aslında...<br />
<br />
<br />
@anılbaran senin olay daha farklı sen yazılım yüklerken susturmussun .... ama arkadaş bır anda gitmiş... onun durumu daha farklı olabilir bence. gerçi nokia 5800 ların başlıca sorunlarından gibi duruyor.