5800 açılmayan telefon satılıktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
5800 açılmayan telefon satılıktır.
akşam şarja taktım sabah kalktım telefon açılmadı.servise götürdüm orda açıldı! ama akşam evde yine aynı şekilde kapandı .bu sefer başka bildiğim bir değerli tamirci arkadaşa götürdüm pfo su arızalı kısa devre yapıyor açılıp kapanması ondan kaynaklanıyor 50 tl masrafı var diyor .telefonumun garantisi bitmiştir.garantisi yoktur. bu şekilde bu telefonu ben yüz elli tl ye isteyene göndercem arzu eden olursa kargosu da benden olsun ben bu telefondan kurtulma istiyorum böyle arıza veren bir cihazla ben uğraşamıycam arkadaşlar.o yüzden ben tekrar 100 tl lik veya yüz elli tellik telefonlara döncem.<

woltcaptain

woltcaptain

Üye
Hayırlı satışlar kardeşim konu sanırım yanlış olmuş.Üzüldüm telefonuna :(

• Beğen
Tepkiler: asi 53

sontur

Üye
bence bu haliyle 50 tl bile çok o cihaza

• Beğen
stainless steel

stainless steel

Üye
bence yaptır kullan güzel cihaz fiyatta cok demişsin sonuçta hurda tele giriyor yaptır sat daha iyi kar edersin bence

• Beğen
Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
yaptır arkadaşım kullan bence telefonunu.....

• Beğen
SHS

SHS

Üye
Bencede yaptır kullan, yada fiyatı indir bu parayı verecek çıkmaz.

• Beğen
ozzytaste

ozzytaste

Üye
Yaptırıp sat en az 200 tl satarsın...

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
bencede kardeş yaptırda sat böyle kimse para vermez o telefona

• Beğen
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
ben bu telefonu yaptırırım. ama yine arıza vercektir dedi teknik servis .o yüzden yaptırıp satma konusunda alan kişi bana beddua etmesin istedim. o yüzden bir elli kağıtta boşu boşuna yatırım yapmayayım dedim. belki kamerası ,veya dokunmatiği ,veya ne bileyim diğer parçaları arayıp bulamayanlar oluyor hani lazım olanlara uygun bir fiyat versinler vercem yani zaten bu telefonun üzerindeki orjinal kasa 65 tl değerinde .yani bu durumda bu telefonu ben nasıl elli teleye felan vereyim ki dursun bi kenarda o kadarda şart değil satmak.ama banada bu şekilde bir faydası dokunmayacak .en azından bir destek olur ve yeni bişey alırım diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Türk Mavisi
Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
arkadaşım sende haklısın,sonra bozulacaksa satma kul hakkına girersin gerçekten bu sefer yeni alacağın telefonda bozulur mozulur belli olmaz bu işler...

Burak

Üye
kardeş telefonculara sat

100lira verirler belki

• Beğen
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
haklısın burak .öyle yapim bari ..artık ne verirlerse.

----------Eklendi @ 11:12:50 ---------- Yazıldı @ 11:11:37 ----------

konuyu yanlış yere açmıştım . buraya taşıyan arkadaşada teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Burak

mehmet72721

Üye
80 tl ye alabilirim ama kargo senden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt