5800 a JAVA yükleyebilir miyiz ? Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
5800 a JAVA yükleyebilir miyiz ? Yardım
Arkadaşlar kardeşimin ve de bir çok yakın arkadaşımın 5800 ı var ama bu telefonda symbian olmasından dolayı kasmalar yavaslama gibi kötü şeyleri var peki biz bu cep telefonuna Java platformu yükleyebilir miyiz ? böyle bir şey mümkün mü ? bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ? kolay gelsin iyi forumlar

AsCoRbAt

Üye
platform derken ne demek istedin anlayamadım ama java oyunu yüklersin

Captain

Üye
    Konu Sahibi
yani symbianı silip Java yükleyeceğiz çok da hızlı olur bence ( tabi yüklenirse )

celibar

Üye
şuan için böyle bir şey imkansız.ama ilerde (~) olabilir.java kadar hızlı bi şey istiyorsan java telefon almaktan başka çare yok.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
şuan için böyle bir şey imkansız.ama ilerde (~) olabilir.java kadar hızlı bi şey istiyorsan java telefon almaktan başka çare yok.

neden bölye bir şey imkansız ? adamlar telefonlara windows bile kurmayı başarıyolar biz java neden kuramayalım ?

celibar

Üye
java yazılım kurabilmen için modifiye edilmiş bir tane java yazılımı lazım.modifiye java yazılım çıktığını ne duydum ne de gördüm.yani şuan böyle bir yazılımın olup-olmadığı belli olmadığı için şuan için imkansız.sen yine de araştırmalarına devam et.belki vardır.bilemiyorum.

Captain

Üye
    Konu Sahibi

yani bize 5800 a uygun bir java sürümümü lazım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...