5800 a JAVA yükleyebilir miyiz ? Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
5800 a JAVA yükleyebilir miyiz ? Yardım
Arkadaşlar kardeşimin ve de bir çok yakın arkadaşımın 5800 ı var ama bu telefonda symbian olmasından dolayı kasmalar yavaslama gibi kötü şeyleri var peki biz bu cep telefonuna Java platformu yükleyebilir miyiz ? böyle bir şey mümkün mü ? bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ? kolay gelsin iyi forumlar :)

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
platform derken ne demek istedin anlayamadım ama java oyunu yüklersin

Captain

Üye
    Konu Sahibi
yani symbianı silip Java yükleyeceğiz çok da hızlı olur bence ( tabi yüklenirse ) :oke:

celibar

celibar

Üye
şuan için böyle bir şey imkansız.ama ilerde (~) olabilir.java kadar hızlı bi şey istiyorsan java telefon almaktan başka çare yok.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
şuan için böyle bir şey imkansız.ama ilerde (~) olabilir.java kadar hızlı bi şey istiyorsan java telefon almaktan başka çare yok.

neden bölye bir şey imkansız ? adamlar telefonlara windows bile kurmayı başarıyolar biz java neden kuramayalım ? :hmmm

celibar

celibar

Üye
java yazılım kurabilmen için modifiye edilmiş bir tane java yazılımı lazım.modifiye java yazılım çıktığını ne duydum ne de gördüm.yani şuan böyle bir yazılımın olup-olmadığı belli olmadığı için şuan için imkansız.sen yine de araştırmalarına devam et.belki vardır.bilemiyorum.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
java yazılım kurabilmen için modifiye edilmiş bir tane java yazılımı lazım.modifiye java yazılım çıktığını ne duydum ne de gördüm.yani şuan böyle bir yazılımın olup-olmadığı belli olmadığı için şuan için imkansız.sen yine de araştırmalarına devam et.belki vardır.bilemiyorum.

yani bize 5800 a uygun bir java sürümümü lazım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt