5800 a devam mı yeni telefon mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheStriker.

Üye
    Konu Sahibi
5800 a devam mı yeni telefon mu
Arkadaşlar 5800 iç ve dış dokunmatik ekranda çizikler var bu beni oldukça rahatsız ediyor yaptırmayı düşünüyorum fakat yüksek miktarlarda vermek istemiyorum 2 yıllık bir telefona sizce yaptırmalımıyım yaptırsam ne kadar tutar yoksa başka bir telefon mu alayım ? Aklımda s3 mini var ama cüzzi bir ücretse yaza kadar beklemeyi düşünüyorum ?

hikmet366

hikmet366

Üye
s3 in en ucuzu 1800 - 1700 Tl 5800 Mayiyeti ise 70 80 tl filan olur ama sen o 5800 önündeki jelatini çıkardınmı

Symbianize

Symbianize

Üye
S3 mini 800-850 TL arası telefonu sadece telefon diye kullanıyosanız 5800'da kalın bence

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
alma durumun varsa telefonu değişmeni önerirm

- - - Eklendi - - -

hikmet s3 1500 civarlarında hepsi buradada

- - - Eklendi - - -

s3 mini yaza kadar 700 750 falan olacaktır

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 Mini diyor dikkat edin max:999 tl s3 mini çok iyi telefon :)

PureFood

PureFood

Üye
Biraz bekle, şubat sonuna doğru Lumia 620 gelecek. Daha makul bir fiyatlı olması çok muhtemel S3 Mini'ye göre. Windows Phone 8 bir büşün derim...

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Biraz bekle, şubat sonuna doğru Lumia 620 gelecek. Daha makul bir fiyatlı olması çok muhtemel S3 Mini'ye göre. Windows Phone 8 bir büşün derim...

250$ olcakmış türkiyede 300$ felan olur gayet iyi

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş sana şunu deyim sen 5800 kullanıyorsun 2 sene olmuş eğer bir anda samsung alırsan yapamazsın bende de aynısı oldu Samsung Galaxy wonder aldım kullanımları çok çok farklı android işletim sistemi olarak güzel ama kullanımı çok değişik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt