5800 a CFW yükledim telefon dahada acılmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jublomo22

Üye
    Konu Sahibi
5800 a CFW yükledim telefon dahada acılmıyo
5800 a CFW yükledim telefon dahada acılmıyo power tusuna basıyorum titriyo fakat acılmıyo

:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:Acil yardım :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Beni çağırmışsın bende yardım çağrına cevap vereyim :)

Orjinal 5800 V60 dosyalarını flashladın mı?

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

jublomo22

Üye
    Konu Sahibi
Eet :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Peki hangi CFW yi yükledikten sonra böyle oldu (link alabilir miyim)? Ayrıca CFW yi telefonunu V60 a yükselttikten sonra mı önce mi flashladın?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bu fw bende yüklü çalışıyor dostum.Use iniyle flaşlıycaksın.İlk flaşınsa resimli anlatımlara bakmanı öneririm.Dosyalarıda rm-356 klasörüne atman gerek

jublomo22

Üye
    Konu Sahibi
peki birsey daha sorabilirimiym ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
V60'a telefonunu güncelledikten sonra bu CFW yi flashladım bozuldu diyorsun. Sanırım konu açmak yerine CFW konusuna cevap olarak sorununu yazarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Normalde V60 üzerinden işlem yaptığın için bozulmaması gerekiyor. Flashlamada hata yapmışsın. En başta sorduğum soruyu açıkça tekrar sorayım: 5800 V60 orjinal FW dosyalarını şimdi tekrar flashlar mısın? Flashlamadan önce RM-356 klasörünü sil.

Orjinal FW dosyalarını bu adresten alabilirsin: http://www.maxicep.com/s60v5-orjina...e-red-navi-no-rapid-direk-indirme-560048.html

jublomo22

Üye
    Konu Sahibi
şimdi onları indirdim yaptım acıldı ama hafıza kartım Disk hatası - yazma tamamlanamıyor diyor sürekli

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Orjinalle uğraşmasın.Belli ki bu fwyi kurmak istiyor adam o zaman dediğim gibi kursun.Evet soru sorabilirsin ama Furkan haklı.Konu açıcaksan da destek bölümüne aç, korkma telefonun ölmedi

jublomo22

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartım Disk hatası - yazma tamamlanamıyor diyor sürekli

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hafıza kartını çıkarıp hard format at telefona. Olmazsa başka bir hafıza kartı bul ya da bu hafıza kartını bir şekilde düzelt (biçimlendir, hataları onar vs.) ve telefona takıp bir önceki mesajımda yazdığım gibi orjinal firmwareyi tekrar flashla.

hasokeyk

Üye
dostum bende de aynısı oldu önce hafıza kartına telefondan format at sonra windows ta tüm sürücülerin yüklenmesi için bir kaç yeniden başlat bilgisayarı sonra navifirmden v60 ı indir product klasörüne kopyala ama adı RM-356 olsun başka isimde kabul etmiyor. versiyonu gördüyse flashı başlat baya bekliyor bu arada usb kablon orjinal olmalı yoksa usb sürekli tanımaya geçiyor yarım kalıyor. öyle olursa yeniden başlat bilgisayarını buarada power on button deyince çok kısa bas windowsdan ses gelince hemen bırak.

Allah kolaylık versin ama üzülme çözülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...