5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aslan0654

Üye
Usta bendede değişik bir hata veriyor bir ilgilenirseniz sevinirim.Telefon güncelleştirmesinden yazılımı buluyor ama güncelleme yapamıyor her hangi bir hatada vermiyor pcye takıp pc suite nokia suite nokia software uptade programlarıyla denedim burda güncelleme bulunuyor yükleme işlemi sırasında telefonla bağlantı kesildi hatası veeriyor NSS ile ürün kodunu baktım verilen ürün kodlarıyla benim telefondaki ürün kodu aynı idi bende ne olur olmaz diye üstüne tekrar yazdım gene denedim olmuyor bir yardımcı olursanız sevinirm.

aslan0654

Üye
Slm arkadaşlar bende 5800 var güncelleme sırasında değişik bir hata alıyorum sorunun nedenini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.Öncelikle telden *#0000# yapıp yazılım güncellemeleri kontrol edince güncelleme yok diyor.Ama uygulamalar/yazılım güncellemede buluyor yükle deyince hata vermeden iptal ediyor kendi kendine.pcye bağlayıp nokia suite,nokia pc suite,Nokia Software Updater bu programlardan denedim güncelleme esnasında telefonla bağlantı koptu diye hata veriyor ve güncelleme yapmıyor.ürün kodunu filan baktım kodlar aynı nolur ne olmaz diye ben genede değiştirdim gene olmuyor.Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.

poyraz kaymak

Üye
arkadasım bu kapama shıft bosluk delete tuslarına basıp format atmanın avantajı ndir?

poyraz kaymak

Üye
ben n 97 formatı attım bundan once guvenlık modulu hatası sonra hafıza dolu deyıp programı acmıyordu yınede x- clear ıle temızlemem gerekır mı?

cagat87

Üye
arkadaslar telim 5800 xm red yurtdışından almıştım v50 den otesini yukleyemedim!! inşallah işime yarar.

- - - Eklendi - - -

ark.lar bir de2 gündür deniyorum nemesis, phoenix product code derken aklım karıştı. benim 5800 da pc suite modunda bağlayınca mtx: surucusu yuklenmedı diyor.baglıyor am guncellemeyi gormuyor derken nemesis le product code değiştirdim. nokia software updater la guncelleme yaptım. sarj % 50 (battery monitor verisi) diye gosteriyor olmasına rağmen " battery is low" deyip " update is cancelled" da dusuyor. neyse sarjla bi daha deniyicem.

AntiLopp

AntiLopp

Üye
Öncelikle herkese merhaba..
Forumda yeniyim Bende 5800 kullanıcısıyım, bana kendi tarzımda cwf yapabilecek arkadaş varmı?
Duacısı olurum ..

RIFKI80

Üye
arkadaslar merhaba...benım n97 mını telefonum var..telefon hattımı gormuyor...ama benım hat baska bır telefonda calısyor...telefonum ıse baska bı hattı calıstırıyor...ne yapmam gerek..tesekkur ederım...

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
arkadaşlar bende 5800 kullanıcısıyım telefona oyun yüklüyorum rar dosyasını açınca saçma sapan dosyalar çıkıyor winrar da kurulu tüm oyunlarda aynısını yapıyor telefona oyun indiremez oldum birisi yardım etsin yeni üye olduğum için link paylaşamıyorum

HAM ZA

HAM ZA

Üye
0589630 v22.0.110 neden yok eski sürümü yüklesem telefon bozulurmu acaba bi yardımcı olursanız çok minnettar olurum

M-CoD

M-CoD

Üye
Ben 5800 XM kullanıcısıyım arkanısdayım...

M-CoD

M-CoD

Üye
Ben 5800 XM kullanıcısıyım arkanısdayım..

aylive11

Üye
N97 telefonum yere düşünce dokuntiğine bişey oldu.basılıyorum başka yeri algılıyor ya da hiç algılamıyor.Jafla cfw yükleyin sorun geçer yazıyodu bazı konularda jafı yükledim bu sefer dosyaları bulmadı ne yapmam gerekiyor

aliyavuzer

Üye
arkadaşlar merhaba bende 5800 var ve bana galerideki bazı resimleri gizleyecegim bi program lazım link vermen mümkün mü acaba teşekkürler

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
bi n97 black ta benden :)

Bahaxi

Bahaxi

Üye
arkadaşlar merhaba bende 5800 var ve bana galerideki bazı resimleri gizleyecegim bi program lazım link vermen mümkün mü acaba teşekkürler

Proya gerek yok .e ,diğer , rehber klasörüne atman yeterli.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
bunlar eskidi artik

zekeriyaarzu

Üye
arkadaşlar ben 5800 kullanıcısıyım ve telefonumu mikrofon olarak kullanmak istiyorum ama kablosuz olmamlı yani bluetooth yada wifi olmalı bunun için bi program var mı varsa link verir misiniz. Şimdiden teşekkürler.

seyyah_54

Üye
iyi geceler acaba 5800 xm hack li mi nasıl anlaarım