5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

uluturk40

Üye
Merhabalar Arkadaşlar;

Nokıa 5800 Musıc Express telefonum var

PROBLEMİM: telefon kapalı açılmıyor, hafıza kartını çıkarttım denedim yine olmadı, hard format denedim olmadı, yaklaşık bir saat pilini çıkarttım tekrar denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekür ederim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
death phone :hmmm

phasan

phasan

Üye
benı bı sorunun olacak telefoum ıçin flaş lite 4 lazım

----------Eklendi @ 20:52:08 ---------- Yazıldı @ 20:51:03 ----------

telefon n97

srumo

Üye
selam arkadaslar benım n97 m var bugun versıyon attım ama turkce dıl yapamıyorum basıty bır dıl ıle anlatabılecek varmı

harwired

Üye
s.a benim bir sorunum var yardım edersenz sevinirim...telefnum 5800 masaüstünü yan döndürme programı ( Landscape_v1.00_S60v5 ) yükledm ve begenmedm.programı kaldırıp orjinaline nasıl döndürebilirm ?

phasan

phasan

Üye
kımse yardım etmıcekmı

beatboxqwe

Üye
harwired ayarar>uygulama yöneticisi>yüklü uygulamalar landscape yi bul kaldır.

darkLord87

Üye
selam arkadaşlar bir sorunum var. orjinal n97 kullanıcısım. ne yaptıysam telefon uyduya bağlanmıyor. internetten veri alıyor konum buluyor ancak uyduya bağlanıp gpsle yol tarifi yapmıyordu. bende telefoncuya gittim. versiyon atılması gerektiğini söyledi. attı..sorun hala devam ediyor..hatta şuanda 3g internetten konum bulmaya çalışırken yükleme sırasında hata diyor, konum bulamıyor. telefonu alalı nerdeyse 4 ay olcak ama huzur içinde şu navigasyonu huzur içinde kullanamadım :)

~sedat~

Üye
arkadaşlar 5800 için talking tom cat oyunu yokmu

mgrckoztoprak

Üye
navigasyonu gunccellemeyi dene

phasan

phasan

Üye
nokıa n97 ceptelefonıma ankara ıçın sokak gorunumlu harıta lazım

djmumi

djmumi

Üye
hocam slmlar. Ben touch crypto die bir program la bazı resimlerime şifre koydum yanlız şifreyi unuttum. Şimdi resimler değişik bi uzantıyla gözüküyo uzantıyı ne kadar değiştirsemde açamadim o şifreyi nasıl bulabilirim yada başka bi çözüm varmi kaldırsamda olmuyo resimler açılmıyo. Şimdiden tsk.

djmumi

djmumi

Üye
Niye kimse ilgilenmiyoooooo forumun bütün destek bölümlerine yazdım.
Sorunum şu; 5800 ima touch crypto die bir program la bazı resimlerime şifre koydum yanlız şifreyi unuttum.s Şimdi resimler değişik bi uzantıyla gözüküyo tcp die. Uzantıyı ne kadar değiştirsemde açamadim resimleri dosya yöneticisinde görünüyolar ama açılmıyorlar. O şifreyi nasıl bulabilirim yada başka bi çözüm varmi kaldırsamda olmuyo programı resimler açılmıyo. Lütfenmn yardım edinnnn:-(

esrarlı_q0zler

Üye
arkadaşlar 5800 için okey arıy0rum bulamadım bi yardım ltfn .

gallows2

gallows2

Üye
mrblar güzel bir çalışmanız var n97 için flash player arıyorum yardımcı olabilirmisin..

bila

Üye
arkadaşlar bana nokia 5230 oyun ve uygulamaları lazım yardımcı olabilirmisiniz lütfen

caglet

caglet

Üye
ARKADAŞLAR YARDIM EDİN LÜTFEN

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/n97-mini-v30-0-004-yukledim-dil-ingilizce-oldu-599940.html#post4326997

ARKADAŞLAR Yardım edsin lütfen , güncelleme yaptım , ama dil ingilizce hard format atsam olur mu acaba ? .. birde eskiden şu sorun vardı , kilit kodu soruyor , bende önceden girmiş olabileceklerimi deniyorudm sonra , yanlıs yazsam bile devam etmeye basladı her sefrinde kod soruyor sallıyorum kafadan ,HATA yazıyor , ama kilit acılıyor .. ACİL.. Nasıl çözüm önerirsiniz..

cuneyt08700

Üye
nokıa 5800xm flash yanmıyo kırmızı göz giderme için açıyom kırmızısı yanıy ama beyaz ledler yanmıyo acilyardım ,Şimdiden teşekkurler

---------- Post added at 20:51:51 ---------- Previous post was at 20:45:19 ----------

arkadaşlar bana nokia 5230 oyun ve uygulamaları lazım yardımcı olabilirmisiniz lütfen

den bulabılırsın yalnız kesınlıkle vırus programı ile tara... taramadan tele bıle atıp kurma sakın