5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
bana flaş lıte 4 lazım tadım edermısın nokıa n97

rcar

Üye
benim bir sorum olacak telefonum 5800 bazen müzik dinlerken oyun oynarken internette gezinirken telefon ses çıkartıp ekran kararıyo tel kendini açıp kapatıyo

enisserkan

enisserkan

Üye
Selam arkadaslar nokia 5530 beyaz kullanıyorum we ew ekranında sadece müzik çalar olmasını istiorum bu mümkünse bir arkadas yardım edebilir mi???

canercandan

canercandan

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 2. el 5800 aldım. Güvenlik kodunu bilmiyorum. Uzun süredir araştırıyorum. Ne yapmalıyım. teşekkürler.

phasan

phasan

Üye
meraba arkadaşlar ban en son çıkan flas lıte lazım lutfen yardım edermısınız Allah aşkına tel nokıa n97

demirosan

Üye
tşk

phasan

phasan

Üye
kımse bıze yardım etmeyecekmı

bdilek

Üye
5800 telefonumda gereksiz oyunlar var. Bounce gibi GT gibi. Bunları nasıl kaldıracağım boşuna hafızada yer kaplıyor. Uygulama yöneticisinde göremiyorum. USB ile bilgisayara bağladığımda da bir şey gözükmüyor anlamadım gitti.

EFG_07

EFG_07

Üye
uygulamalara girdiğinde seçeneklere basıp oradan da düzenle dedin mi ? Eğer öyle yapmıyorsan dediğim gibi seçeneklerden düzenle de sonra kaldırmak istediğin oyuna gel kaldır seçeneğine bas ,

bdilek

Üye
Dediğini yaptım. Uygulamalara girip Düzenle diyorum kare kare oluyor ve uygulamalar farklı bir şekilde geliyor. Kaldırmak istediğim uygulamayı seçip seçeneklere tıklıyorum karşıma sadece KLASÖRE TAŞI - YENİ KLASÖR YARDIM ve ÇIKIŞ geliyor. Anlayamadım gitti.

Agakaracatamer

Üye
arkadaslar mujde v 60 yayinlandi

CeZoPa

Üye
evet simdi bize bir de v60 turkce product code lazim .s

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
kurduk amma 1 yıldır beklettiler ama hiç degmedi berbat ötesi bir tuş kilidi artık 3 yıl olacak satma zamanı geliyor artık

phasan

phasan

Üye
n97 ıcın guncelleme nezaman cıkar bılgısı olan soylermı

asali97

Üye
arkadaşlar 5800 tuş kilidi kaydırılıdığında parola sormasını istiyorum hangi proğeamı yükleyim?

jeronimo05

Üye
arkadaşlar 5800 in müzik çalarina giriyorum yeniliyorum hiç bir müzik seçmiyor birde bozulmuş müzik kütüphanesi onarılıyor diyor ama hiç birşey olmuyor ne müzik çalara giriyor nede müzik açılıyor lütfen yardım edin :( :(

realwarrior

Üye
nokia 5530 kullanıcısıyım çözümü olduğunu pek sanmıyorum ama internet üzerinden flash oyun(dragonfable gibi) oynamak için herhangi bir program güncelleme vs var mi acaba?bide bu firmware tam olarak nedir nsl gömülür?

xobenx1

Üye
arkadaşlar oyun yüklerken oyun s60 v5th olduğu halde uyumlu değil diyo ya yinede yükleyin tümüdeçalışıyor hatta bende 25 mblik oyun çalıştı

ensar63

Üye
Selamlar arkadaşlar. kardeşim n97 telefonuna update yaparken telefon ingilizce olmuş. iki gündür sitenizi takip ediyorum ama bir türlü yapamadım. rm 555 tr flash ı buldum ve phoneix ile yükleme yapacaktım ama firmware update dediğimde aşağıdaki resim çıkıyor ve telefonun yazılımlarını görmüyor yardımcı olursanız sevinirim

ensar63

Üye
N97 türkçe dil yüklemek istiyorsanız ,phoneix ile uğraşmayın . nemesis ile tr kodunu girdikten sonra update yapın tamamdır...
Denenmiştir...