5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Barbo2

Barbo2

Üye
arkadaşlar tüm s60v5 kullananlar ovi chatta grubumuz olsun herkez ovi chat adresini versin birbirimize yazarak yardımcı olalım nekadar çok olursak sıkıntılarımız az olur [email protected] ekleyin

SilentOne

SilentOne

Üye
ovi yede buşlamak istemiyom :D

_dgncn_

_dgncn_

Üye
beyler bişey soracağım benim 5800da 300 küsür parça vardı bunların hepsini sildim :) ama müzikleri silmeme rağmen albümler sanatçılar kısmında isimleri vs hep kaldı onları nasıl temizleyebilirim bir fikri olan varmı?

giray38

giray38

Üye
kutuphaneyi yenile

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
C0re yi editlemek istiyorum programlar az sayıda var forumda ve sonraki mesajlarda telefonun çalışmayacağını ve işe yaramayacağı yazılmış.Üstadlardan kullandığı programı ve kısa bir anlatım rica ediyorum.Orj. V52 den ovileri temizliycem c yi maksimum yapıcam

Blackstar kullan demeyim ben orj. ev ekranları ve temaları istiyorum hatta efektleri :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aman orji fw ye ne gerek var yha cfw kullan gitsin

''zeus''

''zeus''

Üye
:yuru:yurusapına kadar 5800!! :yuru:yuru :heyo::naughty::naughty:

xiren23

xiren23

Üye
Anrufen onlineyi 5800e kurdum tus yok diye acmiyor lutfen yardim ..../ sanal tus takimi nasil olusturabilirim....:hmmm

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
bende 5800 var ama ınternetten yanı akıllı ttv olsun baska sey olsun ızleyemıyorum... youtube dan ızlıyorum sorunsuz ama dıger sıtelerde ızleyemıyorum... vıdeonun kosesınde kucuk mavı 'f' harfı cıkıyor ne yapmam gerekıyor lutfen yardım... daha 3 gun oldu telefonu alalı...

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bende 5800 var ama ınternetten yanı akıllı ttv olsun baska sey olsun ızleyemıyorum... youtube dan ızlıyorum sorunsuz ama dıger sıtelerde ızleyemıyorum... vıdeonun kosesınde kucuk mavı 'f' harfı cıkıyor ne yapmam gerekıyor lutfen yardım... daha 3 gun oldu telefonu alalı...

o f işareti flash player gerekli demek 5800 için flash player yok bu yüzden internetten video sadece belli sitelerden izlenebiliyor malesef

xiren23

xiren23

Üye
Anrufen onlineyi 5800e kurdum tus yok diye acmiyor lutfen yardim ..../ sanal tus takimi nasil olusturabilirim....cin sitesinde dokunmatik olani var fakat cince oyun oldugu icin kayitda yapamiyorum.....

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye

o f işareti flash player gerekli demek 5800 için flash player yok bu yüzden internetten video sadece belli sitelerden izlenebiliyor malesef
pekı hangı sıtelerden ızleye bılırım kı.... bazı sıtede o f ısaretı cıkıor sonra ekran gelıyor hanı acılıyor flası calıstırıyor ama bazen bu olmuyor beklıyorum olmuyor ama bazı sıtelerden az da olsa bu ozellık oluyor... v tap toutube harıc baska hangı sıtelerden fılm ızleyebılırım...:hmmm

xiren23

xiren23

Üye
Anrufen onlineyi 5800e kurdum tus yok diye acmiyor lutfen yardim ..../ sanal tus takimi nasil olusturabilirim....cin sitesinde dokunmatik olani var fakat cince oyun oldugu icin kayitda yapamiyorum.....(bu konuda yardim edebiecek varmi lutfen.../)

bthn_997

bthn_997

Üye
xiren23 böyle yapmaya devam edersen kimse cevap vermez

ultrayer6

ultrayer6

Üye
xiren vallahi cevap verecektim sana, vazgeçtim.

• Beğen
Tepkiler: bthn_997

hackerbaba16

Üye
Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Bende 5530 Express Music var son sürüme getirdim bugün ...
Telefonun dili değişti.
Ayarlara Girdim İngilizce ve karışık yazılar var Yardım edebilir misiniz ??