5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

[H]ouse

[H]ouse

Üye
Güzel çalışma hazırlamışsın teşekkürler...

kubraersoy

Üye
5530 a format nasıl atablirim ? telefon çok yavaş ve mesajları çok yavaş yazıyor yazma dili türkçe olmadığı halde.. :s

bthn_997

bthn_997

Üye
yazma dili değil de bi de karakter desteğini indirgenmiş olarak yapmayı dene

Life™

Life™

Üye
Her zaman yanındayız Nadir abi

alper2421

Üye
yaaa arkadaşlar ben telefona vtap yükledim kurdum büyük ihtimalle ama ingilizce onu faceden felan video indirmek için kurmuştum ama olmuyo gene flash yükle dio yardım edin lütfenn !!!!!

denizyak

Üye
arkadaslar elimde n97 siyah var 32 lik ben bunu nasil simlock yapabilirim bir telefon hattina blocklanmis diger oparatorler icin 3 gundur gece gunduz ariyorum ama saglikli bilgiye rastliyamadim sorumu yanlis yere yazdiysam affalo yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

gokkurt

gokkurt

Üye
forumdaki sistem modifye bölümü kapatıldı mı? 2 afta takip edemedim forumu

gokkurt

gokkurt

Üye
ya bende mi bi sorun var anlamadım. modifikasyon bölümü nerde ???

--------------- Ekleme ---------------

adam gibi incelemezsen siteyi bulamazsın tabi :D

denizyak

Üye
anliyan arkadaslardan yardim bekliyorum bir operatorden baska operatorun sim kartini kabul ettirmek icin ne yapmam lazim lutfen birisi cevap yazarsa cok sevinirim

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
anliyan arkadaslardan yardim bekliyorum bir operatorden baska operatorun sim kartini kabul ettirmek icin ne yapmam lazim lutfen birisi cevap yazarsa cok sevinirim

Telefonu türksel den aldıysan olmaz o sadece türksel destekler.

denizyak

Üye
bencede alakasi yok nsm diye bi program var ama parali yada elinde olan varsa benim icin bi numaralarini verse cok iyi olur pw li olan baska yolunu bilen varsa bir yardim ederse cok iyi olur ayrica fransa orange kitli hat

talip3131

Üye
arkadaşlarnokia 5800 güncelleme yüklerken cihazınız yeniden başlatılmadıysa usb ve şarj makinası ve bataryayı çıkarın yazdı çıkardım telefonum açılmıo aaçma tuşuna basyorum telefon titriyo lütfen acil yardım

nefrety_

Üye
çok iyi olmuş burası :oke: acaba sis uygulamasını trial olan tabi nasıl olarak yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz nette hiç bi yerde olanını bulamadımda:hmmm

staryum

staryum

Üye
Sağol kardeş ben 5800 XM kullanıcısıyım ama bende usb kablo vb şeyler yok tlfn 2. el adama uğrayıp alıcam ama fırsat yok ben *#0000# den yapıyorum ama bağlantı hatası diyor. ona da bi bakabilirseniz sevinirim.

giray38

giray38

Üye
arkadaşlarnokia 5800 güncelleme yüklerken cihazınız yeniden başlatılmadıysa usb ve şarj makinası ve bataryayı çıkarın yazdı çıkardım telefonum açılmıo aaçma tuşuna basyorum telefon titriyo lütfen acil yardım
Orjinal v5.2 yazılımının dosyalarını indir jaf ile flashla İşlem tamam :oke:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Orjinal v5.2 yazılımının dosyalarını indir jaf ile flashla İşlem tamam :oke:

telefonu bu haldeyken çaresiz olan birinin jaf ın ne olduğunu bildiğini bile sanmıyorum :d::d:

http://www.maxicep.com/s60v5-orjina...-orjinal-dosyalari-black-blue-red-469745.html burdan rengi neyse telefonun dosyasını indir

http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html burdanda jaf ı indir anlatımı var yapamadığın yeri sor sakın hiçbişi anlamadım deme :ehe