sitemizde olacaktı, arama yaparsanız bulacaksınız..süpersin aga bana format factory lazım yardımcı olabilcek var mı?
ark. Ben oyunlar hakkında bir şey soracam.bazı oyunlar var forumdan indirdiğimiz veya ücretsiz bölümünden oviden indirdiğimiz oyunlar olsun,bunların bazılarını ilk açtıgımızda bize ing. bir uyarı veriyor (thankyou for playing wersiyo.....) gibisinden ve yes dersek int. Bağlantısı istiyor. Vodafone sınırsız paket olduğu için ücretlendirmede sanırsam ek bir ücret yansımaz?bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum tsk.
Ek bir bilgide vereyim bu ayki fatura bilgisinde içerik uygulası adı altında ücret kesmişler.
içimi bir yerlere dökmezsem rahat edemicem bu symbian ne uyuz bir işletim sistemi bir güzel program görüyorum mesela skyfire tr de sorunlu bilindiği üzere ona alternatif programlar baktım yabancı formlarda symbian birinizde destek verin be kardeşim yok yok yok telefondan fazla anlamadığım için symbian nında nokia firmasının olduğunu bilmiyodum bilsem alırmıydım en yakın zamanda bu telefonun borcu bitmeden adroid işlemci bir telefon alıcam arkadaşımın telefonunu yaklaşık 1 ay kullandım çok hoşuma gitti telefonunda olmayan program yok ağlicam arkadaş sinir krizi geçirdim yaaaa ula skyfire bile desteğini çekmiş hala milletde çıkmış yok nokia şöyle yok böyle nokia firması anca ucuz kalitesiz malzemeyi birleştirip satarlar kısacası gördüğüm eğer telefonda ilerde ne olur bilmem pekde bir şey olcanı sanmam nokia nın kalite standardı belli kesinlikle adroid ben yapmazdım araştırmadan kesinlikle hiçbir şey almazdım ama yaptım bir eşşeklik bir daha kesinlikle yapmam ohhh beee rahatladım.