5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hardx

Üye
kardeş kvk garantili 5800 siyah var geçenlerde farkettim xpressmusic medya tusunun altına doğru içe doğru girmiş ekran kasa açıklığı yok nedn olur normalmidir ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok içeri girdiyse tehlikeli olabilir, bir teknik servise götür istersen..

headhunterrr

Üye
5800 yeni bi güncelleme haberi varmı arkadaşlar ? v52 den sonra

SilentOne

SilentOne

Üye
01\01\2011 nokia 5800 için yazlım desteğini çekti :D

ali.oren

ali.oren

Üye
emegine saglik

shtprf

Üye
kardeş bende de var bi tane 5800 ama sis uzantılı dosyaların bir çoğunu yükleyemiyorum ya sertifika sorunu diyor ki bunun çözümü hacklemekten geçer yada bazılarına dosya türü desteklenmiyor diyor asphalt 4 elite racing 3d yükledim telefonla uyumlu değil devam edilsinmi diye sordu kabul ettim kuruldu ama oyun açılmıyor nedir bu 5800 yaşadığı sorun okadar para saydım hevesim gursağımda kaldı gönlümce bi oyun yazılım yükleyemedikten sonra yemişim onun dokunmatiğini sizden ricam bilenler varsa bu konuda bana ve benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlara yardımcı olmanız:vur

parlamentt

parlamentt

Üye
slm nadir abi. N97 için v22,0,110 dan sonra yeni bir firmvare çıktı mı ?

ARSxm

ARSxm

Üye
5800 c6 modla birlikte v. mobil tv kullanabilen var mı? Ben üye olamıyorum, "telefonunuz wap servisini desteklememekte" diyor.

Dtn

Üye
Bişey soracağım arkadaşlar,spb mobile shell`in yüklü olması şarjı ne derece etkiler?bu ara biraz az gidiyor şarjım da ondan mı diye?

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
ark. Ben oyunlar hakkında bir şey soracam.bazı oyunlar var forumdan indirdiğimiz veya ücretsiz bölümünden oviden indirdiğimiz oyunlar olsun,bunların bazılarını ilk açtıgımızda bize ing. bir uyarı veriyor (thankyou for playing wersiyo.....) gibisinden ve yes dersek int. Bağlantısı istiyor. Vodafone sınırsız paket olduğu için ücretlendirmede sanırsam ek bir ücret yansımaz?bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum tsk.
Ek bir bilgide vereyim bu ayki fatura bilgisinde içerik uygulası adı altında ücret kesmişler.

seytan99

seytan99

Üye
süpersin aga bana format factory lazım yardımcı olabilcek var mı?

bthn_997

bthn_997

Üye
arkadaşlar bana da chuzzle lazım 5800 için
sitede var baktım yükledim ama tam ekran değil yani altta klavye var klavyeyi kapatmama rağmen oyun büyümedi zaten dokunmatik de değil :naughty:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygun olanı çıkınca konu açılır..

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
ark. Ben oyunlar hakkında bir şey soracam.bazı oyunlar var forumdan indirdiğimiz veya ücretsiz bölümünden oviden indirdiğimiz oyunlar olsun,bunların bazılarını ilk açtıgımızda bize ing. bir uyarı veriyor (thankyou for playing wersiyo.....) gibisinden ve yes dersek int. Bağlantısı istiyor. Vodafone sınırsız paket olduğu için ücretlendirmede sanırsam ek bir ücret yansımaz?bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum tsk.
Ek bir bilgide vereyim bu ayki fatura bilgisinde içerik uygulası adı altında ücret kesmişler.

bu konu hakında kimse yardımcı olamıyormu ark.? en basitinde buna benzer bi oyuna denk gelen hattı kontürlü olupda giden?yokmu şimdi bu konu hakkında bilgisi olan?yardım ltf.

yusufcoskundere

Üye
5800 bildirim ışıkları yanmıyor. Ayarları kontrol ettim. Çözemedim bir türlü.
Vardır elbet bir yolu diye düşünüyorum.

sessiz_fırtına

Üye
Nadir bende kayseriliyim yerin nere nasıl görüşürüz,bana yazarsan sevinirim görüşelim...

seribarista

Üye
içimi bir yerlere dökmezsem rahat edemicem bu symbian ne uyuz bir işletim sistemi bir güzel program görüyorum mesela skyfire tr de sorunlu bilindiği üzere ona alternatif programlar baktım yabancı formlarda symbian birinizde destek verin be kardeşim yok yok yok telefondan fazla anlamadığım için symbian nında nokia firmasının olduğunu bilmiyodum bilsem alırmıydım en yakın zamanda bu telefonun borcu bitmeden adroid işlemci bir telefon alıcam arkadaşımın telefonunu yaklaşık 1 ay kullandım çok hoşuma gitti telefonunda olmayan program yok ağlicam arkadaş sinir krizi geçirdim yaaaa ula skyfire bile desteğini çekmiş hala milletde çıkmış yok nokia şöyle yok böyle nokia firması anca ucuz kalitesiz malzemeyi birleştirip satarlar kısacası gördüğüm eğer telefonda ilerde ne olur bilmem pekde bir şey olcanı sanmam nokia nın kalite standardı belli kesinlikle adroid ben yapmazdım araştırmadan kesinlikle hiçbir şey almazdım ama yaptım bir eşşeklik bir daha kesinlikle yapmam ohhh beee rahatladım.

5800 cı

5800 cı

Üye
içimi bir yerlere dökmezsem rahat edemicem bu symbian ne uyuz bir işletim sistemi bir güzel program görüyorum mesela skyfire tr de sorunlu bilindiği üzere ona alternatif programlar baktım yabancı formlarda symbian birinizde destek verin be kardeşim yok yok yok telefondan fazla anlamadığım için symbian nında nokia firmasının olduğunu bilmiyodum bilsem alırmıydım en yakın zamanda bu telefonun borcu bitmeden adroid işlemci bir telefon alıcam arkadaşımın telefonunu yaklaşık 1 ay kullandım çok hoşuma gitti telefonunda olmayan program yok ağlicam arkadaş sinir krizi geçirdim yaaaa ula skyfire bile desteğini çekmiş hala milletde çıkmış yok nokia şöyle yok böyle nokia firması anca ucuz kalitesiz malzemeyi birleştirip satarlar kısacası gördüğüm eğer telefonda ilerde ne olur bilmem pekde bir şey olcanı sanmam nokia nın kalite standardı belli kesinlikle adroid ben yapmazdım araştırmadan kesinlikle hiçbir şey almazdım ama yaptım bir eşşeklik bir daha kesinlikle yapmam ohhh beee rahatladım.

sen ilk önce n8 kullan bakalım birdaha nokıa ya laf edebiliyonmu

ozgur_473

Üye
arkadaşlar 5530 c6 mod ta yeşil ışığı yakmayı bilen varmı flashlamadan ??