5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ßUr@k

ßUr@k

Üye
bnde katılıyorm :)

Dtn

Üye
Keşke o dosyaların hafıza kartındaki bütün uygulamalarımı sileceğini söyleseydin (: fazla hoşlanmadım format işinden,hafızası açıldı filan ama yedekleme`nin yedeklemediği şeyler varmış telefonda :ehe öğrenmiş oldum,yine de sağolun hepiniz :oke:
*mesajlarım da gitmiş :( buna çok üzüldüm ya :(

geremi

Üye
OVI üzerinden indirdiğin içerik için sadece internet ücreti ödersin.

telefonun için bir güncelleme olduğunda sana bir bilgi mesajı gelir yada telefonu bilgisayara bağlayıp Nokia Software Updater ile kontrol edebilirsin.

evet telefonun S60 V9.x
cok tesekkür ederim benim hat faturali ne olur ne olmaz diye wap ayarlarini sildim tek w-lan üzeri giriyorum internete yani oviden indirdiklerim bedava.siteden indirdigim bazi programlari kurarken sertikia eski veya gecersiz diyor onu nasil güncelleyebilirim?
birde o nokia software nitesine girince not found yaziyor.

headhunterrr

Üye
hani v60 ne zaman çıkıyor arkadaşlar eylül ayıda bitti :D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
EVET EVET KESİN 31 İNDE ÇIKIYOR.HERKSE YAYALIM ARKADAŞLAR :aha::ehe:kop::d:

--------------- Ekleme ---------------

V60 ÇOK YAKINDA:naughty:

silver_cover

silver_cover

Üye
sağol

headhunterrr

Üye
hadi bakalm 31 eylül ü beklielimm

mailinator1

Üye
Aynen , 31 Eylül' ü iple çekiyorum.

salihaydemir

salihaydemir

Üye
31.09.2011 mü :kop::kop::ehe:d:

ca_sus

Üye
s.a arkadaşlar 1 hafta önce 5800 aldım yazılım v51 ama tercihlerden dokunmatik ekran titreşimini açıyorum 2. seviyede kafasına göre işleve giriyo bazen ekrana dokununca titriyo bazen titreşim kapalı gibi titremiyor neden olabilir birde kasa açıklığı varmı diye baktım yoktu gündüz bakmıştım tabi gece bi baktım kaçak ışık var ama fazla deil ilerde sorun çıkarırmı yada yapılabilirmi lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun a.e.o Nadir arkadaş yardımlarını bekliyorum

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Bence nokia PNHT'den birkac kisi ise aLmaLi.en azindan N97 - Homescreen ekLerLer :ehe

ca_sus

Üye
s.a arkadaşlar 1 hafta önce 5800 aldım yazılım v51 ama tercihlerden dokunmatik ekran titreşimini açıyorum 2. seviyede kafasına göre işleve giriyo bazen ekrana dokununca titriyo bazen titreşim kapalı gibi titremiyor neden olabilir birde kasa açıklığı varmı diye baktım yoktu gündüz bakmıştım tabi gece bi baktım kaçak ışık var ama fazla deil ilerde sorun çıkarırmı yada yapılabilirmi lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun a.e.o Nadir arkadaş yardımlarını bekliyorum

sezer.ozturk

Üye
5530xm 2 gun once tlefonu guncelledım guncelleme başarı ile tamamlandı dedi telefon daha cılmıyor power tusuna bastıgım zaman sadece ılk tıtremeyı yapıyor ve daha başka birşey yok yardımlarınız bekloyorum saygılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
wallaha benimde öyle olmuştu verdim servise hemen yapıp verdiler

5530xm 2 gun once tlefonu guncelledım guncelleme başarı ile tamamlandı dedi telefon daha cılmıyor power tusuna bastıgım zaman sadece ılk tıtremeyı yapıyor ve daha başka birşey yok yardımlarınız bekloyorum saygılar

15 tl de bayıldım.adamlar 2 hafta içinde alırsın dediler, ama 15 tl ye hızlı servisimiz var 2 saat içinde veriyoruz diyince mecbur kaldık:bilmm

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
asdasd

Dtn

Üye
Ankara`da 5800 için orjinal batarya alabileceğim bi yer bilen var mı?ya da şöyle sorayım,bataryanın üstünde o üç boyutlu hologram varsa kesin orjinal midir?

ersinkaymak

Üye
meraba bende 5800 var v51.0.006 ben surekli program indrip sertifika sorunu alıyorum bunu nasıl halledebilirim skyfire falan kuramadım

meraba bende 5800 var v 51.0.006 surekli sertifika sorunum var nasıl halledebilirim