5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

salihaydemir

salihaydemir

Üye
pazartesi günü indirime sunulucağını nerden öğrendin dostum inşallah çıkar bekliyoruz

yine nette yazıyo fake de olabilir o yüzden sordum bilgisi olan arkadaş varmı die :bilmm

federer1995

Üye
arkadaşlar bir soru sormam lazım bn gecen gün 5800 aldım bizim evdeki vireless modemi gördü bağlandı ama internet tarayıcısına girince uzak sunucu - sunucuya bağlanılamıyor gibi hatalr alıyorum bir türlü internete bağlanamıyorum anlamadım nedendir ?

SilentOne

SilentOne

Üye
modem den kaynaklanıyor

5800 cı

5800 cı

Üye
arkadaşlar bir soru sormam lazım bn gecen gün 5800 aldım bizim evdeki vireless modemi gördü bağlandı ama internet tarayıcısına girince uzak sunucu - sunucuya bağlanılamıyor gibi hatalr alıyorum bir türlü internete bağlanamıyorum anlamadım nedendir ?
modemin ttnet e ait se ttnet i ara böyle böyle telefonum wireless ten modemime bağlanamyor neden diye onlar sana yardımcı olacaktır :oke:

federer1995

Üye
ama sadece bizim modeme deil ki komşu modemlerede bağlanıorum ama yine aynı hataları veriyor bazende geçersiz sunucu ismi dio anlamadım daha telefonu yeni aldım hemen bozuldu mu ? :S

mkryvz

mkryvz

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
yüklemeye çalıştığın yazılım telefondaki yazılımdan eski olduğu için olmuyor arkadaşım

geremi

Üye
selam arkadaslar ben yeni aldim bu n97yi fazla bir bilgim yok onun icin size birkac soru
soracagim insallah cevaplayabilirsiniz.
Simdi ben Telefonda internet üzeri bu bu oviye kayit oldum ovishopda bazi oyunlar temalar bedava
ama fazla güvenemedim acaba para cekerlermi indirirsem?
ve bu firmware ve update olaylari bunlari nereden indirebilirim yani en son update hangisi nerden bulabilirim?
ve tek symbian s60mi oluyor benim telefona?
Simdiden tesekkürler insallah sorularima yanit verebilecek biri cikar.

mkryvz

mkryvz

Üye
selam arkadaslar ben yeni aldim bu n97yi fazla bir bilgim yok onun icin size birkac soru
soracagim insallah cevaplayabilirsiniz.
Simdi ben Telefonda internet üzeri bu bu oviye kayit oldum ovishopda bazi oyunlar temalar bedava
ama fazla güvenemedim acaba para cekerlermi indirirsem?
ve bu firmware ve update olaylari bunlari nereden indirebilirim yani en son update hangisi nerden bulabilirim?
ve tek symbian s60mi oluyor benim telefona?
Simdiden tesekkürler insallah sorularima yanit verebilecek biri cikar.

OVI üzerinden indirdiğin içerik için sadece internet ücreti ödersin.

telefonun için bir güncelleme olduğunda sana bir bilgi mesajı gelir yada telefonu bilgisayara bağlayıp Nokia Software Updater ile kontrol edebilirsin.

evet telefonun S60 V9.x

Dtn

Üye
Telefonu pc`ye depolama modunda bağladıktan sonra çıkarttığımda hafıza kartıyla alakalı bütün işlemler yavaş oluyor,hatta telefon kilitleniyor filan.donanımı güvenle kaldır`ı seçtiğimden olabilir diye düşünüyorum,ondansa bunu yapmasam bişey olur mu karta filan,değilse neden böyle oluyor sizce?
Bir de geçen gün radyo dinliyordum rds çalıştı yanlışlıkla :ehe kanalı değiştirdim kayboldu sonra,ilginç geldi (:

mkryvz

mkryvz

Üye
Telefonu pc`ye depolama modunda bağladıktan sonra çıkarttığımda hafıza kartıyla alakalı bütün işlemler yavaş oluyor,hatta telefon kilitleniyor filan.donanımı güvenle kaldır`ı seçtiğimden olabilir diye düşünüyorum,ondansa bunu yapmasam bişey olur mu karta filan,değilse neden böyle oluyor sizce?
Bir de geçen gün radyo dinliyordum rds çalıştı yanlışlıkla :ehe kanalı değiştirdim kayboldu sonra,ilginç geldi (:

Ben donanımı güvenle kaldır seçeneğini pek kullandığımı hatırlamıyorum ;), bir sorun falan da çıkmadı henüz. Hafıza kartındaki önemli bilgilerini yedekle ve kartı telefondan biçimlendirmeyi dene, eğer olmazsa önce bilgisayarda biçimlendir sonra telefondan bir daha biçimlendir.

Not: Hafıza kartın fazla dolu olabilir.

Dtn

Üye
eski telefonumda hafıza kartındaki resimler filan bozuluyordu,o yüzden güvenli kaldır demişti birisi,ondan yapıyorum ama bir işe yarıyor mu bilemem.kartın 4.5 gb`ı dolu ve çok fazla şey var açıkçası formata üşeniyorum (: yalnızca bende mi oluyor yoksa genel bir hata mı diye merak ettim.teşekkürler yine de :oke:

mkryvz

mkryvz

Üye
eski telefonumda hafıza kartındaki resimler filan bozuluyordu,o yüzden güvenli kaldır demişti birisi,ondan yapıyorum ama bir işe yarıyor mu bilemem.kartın 4.5 gb`ı dolu ve çok fazla şey var açıkçası formata üşeniyorum (: yalnızca bende mi oluyor yoksa genel bir hata mı diye merak ettim.teşekkürler yine de :oke:

Rica ederim
Gereksiz programlar sistemin ve kartın yavaş çalışmasına neden olabilir :)

Dtn

Üye
Yok öyle değil,normalde hiçbir sorun yok da,pc`den çıkarttıktan sonra bi 3-4 dk kendine gelemiyor (:

mkryvz

mkryvz

Üye
Yok öyle değil,normalde hiçbir sorun yok da,pc`den çıkarttıktan sonra bi 3-4 dk kendine gelemiyor (:

Programlar hafızana kartına kurulu doğal olarak, depolama modunda telefonun hafıza kartına erişimi kesiliyor, bilgisayardan bağlantı kesildiğinde de telefon hafıza kartını tarayıp daha önce çalışan uygulamaları kontrol ediyor, yavaşlama bu sebepten ;)

Dtn

Üye
Normal bişeyse sorun değil,sağol tekrar :oke:

aryscat

aryscat

Üye
karta format atmadan telefona format attınmı hiç??? Böle bişey yaptıysan hafıza kartındaki sys system resources ve private klasörlerini sil ve telefona format at... Sorun düzelir

--------------- Ekleme ---------------

normalde kabloyu çektikten 3-5 saniye sonra telefon kendine gelir

--------------- Ekleme ---------------

normalde kabloyu çektikten 3-5 saniye sonra telefon kendine gelir

Dtn

Üye
Soft format atmıştım ama :hmmm atayım o zaman,peki hard mı soft mu?