ersera
Üye
pazartesi günü indirime sunulucağını nerden öğrendin dostum inşallah çıkar bekliyoruzarkadaşlar pazartesi günü v60 indirime sunulacakmış ne kadar doğru
pazartesi günü indirime sunulucağını nerden öğrendin dostum inşallah çıkar bekliyoruzarkadaşlar pazartesi günü v60 indirime sunulacakmış ne kadar doğru
pazartesi günü indirime sunulucağını nerden öğrendin dostum inşallah çıkar bekliyoruz

modemin ttnet e ait se ttnet i ara böyle böyle telefonum wireless ten modemime bağlanamyor neden diye onlar sana yardımcı olacaktırarkadaşlar bir soru sormam lazım bn gecen gün 5800 aldım bizim evdeki vireless modemi gördü bağlandı ama internet tarayıcısına girince uzak sunucu - sunucuya bağlanılamıyor gibi hatalr alıyorum bir türlü internete bağlanamıyorum anlamadım nedendir ?

yüklemeye çalıştığın yazılım telefondaki yazılımdan eski olduğu için olmuyor arkadaşımThe flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
selam arkadaslar ben yeni aldim bu n97yi fazla bir bilgim yok onun icin size birkac soru
soracagim insallah cevaplayabilirsiniz.
Simdi ben Telefonda internet üzeri bu bu oviye kayit oldum ovishopda bazi oyunlar temalar bedava
ama fazla güvenemedim acaba para cekerlermi indirirsem?
ve bu firmware ve update olaylari bunlari nereden indirebilirim yani en son update hangisi nerden bulabilirim?
ve tek symbian s60mi oluyor benim telefona?
Simdiden tesekkürler insallah sorularima yanit verebilecek biri cikar.
kanalı değiştirdim kayboldu sonra,ilginç geldi (:Telefonu pc`ye depolama modunda bağladıktan sonra çıkarttığımda hafıza kartıyla alakalı bütün işlemler yavaş oluyor,hatta telefon kilitleniyor filan.donanımı güvenle kaldır`ı seçtiğimden olabilir diye düşünüyorum,ondansa bunu yapmasam bişey olur mu karta filan,değilse neden böyle oluyor sizce?
Bir de geçen gün radyo dinliyordum rds çalıştı yanlışlıklakanalı değiştirdim kayboldu sonra,ilginç geldi (:

eski telefonumda hafıza kartındaki resimler filan bozuluyordu,o yüzden güvenli kaldır demişti birisi,ondan yapıyorum ama bir işe yarıyor mu bilemem.kartın 4.5 gb`ı dolu ve çok fazla şey var açıkçası formata üşeniyorum (: yalnızca bende mi oluyor yoksa genel bir hata mı diye merak ettim.teşekkürler yine de![]()

Yok öyle değil,normalde hiçbir sorun yok da,pc`den çıkarttıktan sonra bi 3-4 dk kendine gelemiyor (:
Soft format atmıştım amaatayım o zaman,peki hard mı soft mu?