5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

buraksahin

buraksahin

Üye
nadir kardesm özelden yazdığım mesaja cevap verirsen sevinirm :))

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorun pc ile alakalı.c ye gir,program datanın içinde nokia klasörünün içinde nokia service layer olur onun içini temizle yeniden dene.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Yardımın için Çok Çok Teşekkür Ederim. Baska Bir Pc'ye Kurup Yaptım Oldu. Aslında Telefonda Müzik Kısmından Başka Değişiklik Görmedim ama Vardır Elbet. İlk Denedigim Pc'de Nokıa Service Layer diye Bişi Bulamadım... :(

Tekrar Teşekkürler!

İyi Forumlar!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim.

federer1995

Üye
bir şey sorabilir miym ?
hani diyorlarya sertifika hatası çok merak ediorum o nedir ne zmn cıkar karşımıza herkese mi çıkar bi cevaplar mısınız ?

--------------- Ekleme ---------------

birde internetten video izleniyor mu güncellemeyi yaptıktan sonra ?

cevapp veren yok muuuuuu??????

ersera

Üye
arkadaşlar bir sorunum var 5800 ım ana ekranında günde 2-3 kez wlan ağı ara yazısı çıkıyor tuş kilidi kapalı her hangi bir program çalışmıyor iptal diyorum tekrar tekrar soruyor 3-4 defa sonra bir süre sormuyor ağ bulup bağlanınca ise hiç birşey olmuyor neden yapabilir fikriniz öneriniz varmı acaba :hmmm

federer1995

Üye
arkadaşlar bir sorunum var 5800 ım ana ekranında günde 2-3 kez wlan ağı ara yazısı çıkıyor tuş kilidi kapalı her hangi bir program çalışmıyor iptal diyorum tekrar tekrar soruyor 3-4 defa sonra bir süre sormuyor ağ bulup bağlanınca ise hiç birşey olmuyor neden yapabilir fikriniz öneriniz varmı acaba :hmmm

format atmayı denedin mi ?? kardeşim

ersera

Üye
telin şarj durumu zayıf şarjı doldurunca format atacağım 2 gündür böyle hiç bir problem yoktu herhangi bişi de yüklemedim onun için garip geldi bana

federer1995

Üye
güncelleme yaptın mı ?

ersera

Üye
telin versiyonu v51 güncelleme yapmadım
az önce format attım tele ve karta bakalım bir daha yapmaz inşallah

federer1995

Üye
inş. bnde kaç gündür bekliyorum ama sorularıma cevap veren biri yok :(

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
inş. bnde kaç gündür bekliyorum ama sorularıma cevap veren biri yok :(

bazi programLari kurarken cikar o haTa.bir diger adi sanirim imzasiz(unsigned)

boyLe programLari hack ya da serTifika oLmadan kuramazsin

tam1romeo

Üye
arkadaşlar benim sorunum şu.. teli güncelledim son sürüme yükseldi ve son versiyonda tarayıcı baya farklıydı güzeldi.. araçlar görünüm haritalar git seçeneği felan vardı üst kısımda ama bugün teli hard format attım ve baktım yine son versiyon ama tarayıcıda bu özellikler göremedim eski tarayıcı gibi oldu anlamadım neden kayboldu..bilgilendirirseniz çok sevinirim acil cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler

federer1995

Üye
berkan tskler peki video izleniyor mu ? interntten ??

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Tam oLarak bende biLmiyorum.ama hepsi izLenmiyor sanirim.

meseLa youTube-izLesene-daiLymoTion-facebook gibi

youTube'un programi varonunLa izLeyebiLiyoruz.

fLash pLayer'dan kaynakLaniyor sanirim :hmmm

punqermojo

Üye
Konuyu sabitlesene nadir abi çok kişi için iyi ve yararlı olmushit almıs :) s

hakancelik06

Üye
teşekkürler

salihaydemir

salihaydemir

Üye
arkadaşlar pazartesi günü v60 indirime sunulacakmış ne kadar doğru

sayhan125

Üye
abi firmware update kısmındayım suan ve göz at kısmında turkey red'i seçemiyorum neden acaba?

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

böyle bi uyarıyla karşılaştım hata mesajı sanırım kutucukta kırmızı çarğı işareti var retry diyorum yine aynı oluyor bı yerde yanlıs mı yaptım lütfen yardım edin...teşekkürler...