5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben yutmadım sadece sordum..

uluirmakli

Üye
nadir kardes sana çok teşekkür ediyorum benim bi sorunum var telefonun kilit kodu nu unuttum internetdeki bütün master kodlarını girdim ama hala bulamadım kodunu bi yardımcı olursan sevinirim n97 kilit kodu unuttum heart format attım yine düzelmedi istersen versiyon numarasınıda vereyim ilgin için şimdiden teşekkür ederim...
yazılım sürümü
v 21.0102
yazılım sürüm tarihi
01-02-10
özel sürüm
21.0.102.c01.01
özel sürüm tarihi
01-02-10
dil paketi
34
model
n97
tür
RM-505
bi yardımcı olursan telefonu kırmaktan kurtaracak sın...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
normalde 12345 dir..3 defa yanlış gir sonra bu kodu gir düzelecektir..olmazsa sitede nemesis suite ile düzeltme var..

Ferzan

Ferzan

Üye
aramızda şaka yaptığımız yokki nokia sitesinde bu haber yayınlanmış n97 v 30 yayınlanacak diye

rannza14

rannza14

Üye
arkadaşlar bende 5800 da v21 var hala, güncelleme yapmaya çalışıyorum bütün yolları denedim bütün sf larda ne diyorsa tek tek yaptım hala hiçbir güncelleme yok diyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkür ederim

GökhanSan

GökhanSan

Üye
aramızda şaka yaptığımız yokki nokia sitesinde bu haber yayınlanmış n97 v 30 yayınlanacak diye

size şaka yapmıyorsunuz zaten,nokia nın sitesindeki forumda gavurlar kendi aralarında 1 nisan şakası yapmışlar.zaten yaptıkları tarihde apirl 1,yani nisan 1.öyle bi versiyonun cıkcağı yok yane şimdilik en azından

q0nzalez

q0nzalez

Üye
N97 V30 bugün çıkmış nsuya ama geri çekilmiş galiba ben öle dydum. bide benim telin kodu 0576128 kodu farklı olrsa benm telefona olmzmı güncellemeler ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkçe destekli ise neden olmasın?

q0nzalez

q0nzalez

Üye
Türkçe N97-1 Siyah RM-505 v30 Artk Çıksada yapsk o zmn

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çıkar sabredin..

parlamentt

parlamentt

Üye
jaf box la yaptırın flaş attırın kesin düzelir arkadaşlar ben denedim oldu ses qelmiyordu sol hoparlörden düzeldi telefon N97

--------------- Ekleme ---------------

jaf box la yaptırın flaş attırın kesin düzelir arkadaşlar ben denedim oldu ses qelmiyordu sol hoparlörden düzeldi telefon N97

abicim bugun söyledigin gibi jaf box la flash attırdım telefona ama duzelmedı yıne aynı.. unıversal box la flash attırdım yıne duzelmedi 4 defa denedık yazaılım yukledımk yenıden olmadıı sağ höparlör iptall yapabılecek baska bısey yok sanırımm..:angry:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet N97 de öyle bir sorun var..İnşallah yeni yazılımla düzeltirler..

iea96

iea96

Üye
Nadir Ustam 5800 İçin v.50.0.05 Çıkmış Sanırım, Rica Etsem Anlatımını Ekleyebilirmisin ? Aslında Bu Konuda Birkaç Konu Açılmış Ama Ben Sadece Sana Güveniyorum ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım anlatımını ilk sayfa 9.cu mesajda anlattım..0587676 kodunu nemesisle değiştir..sonra nokia pc suite ile güncelle..istersen sonra orjinal kodu değiştir..

cgedikk

cgedikk

Üye
Nadir hocam merhaba. size birşey sormak istiyorum. 5800 v50 yüklettim nokia clup da wireless a bağlanmıyor neden olabilir? gayet başarılı güzel özllikler gelmiş fakat wireless olayı kafama takılıyor. daha önce bağlandığı yerlerden şimdi bağlanmıyor. bi çözüm yolu var mıdır?saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önce telefona hard format at..sonra o ağları tek tek kaydet birincil yap ayarlardan..

cgedikk

cgedikk

Üye
teşekkür ederim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
düzeldi mi?

cgedikk

cgedikk

Üye
evet şuan da bağlandı. hard formatı daha önce atmıştım aslında hocam ama bağlanmamıştı şuan denedim bağlandı. ayrıca birincil olayını bulamadım?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan bağlantı ayarlarına gir hedeflerde..